pitit ارسال شده در تیر 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2013 سلامدر مراحل راه اندازی فروشگاه جدیدم یک پیغام در داشبورد قرار داره به شرح زیر: هشدار: اخطارهای به روز رسانی در دسترس نیست لطفآ مقدار "allow_url_fopen" را در فایل php.ini بر روی on قرار دهید.(با مدیریت سرور تماس بگیرید) [اطلاعات بیشتر] من این پیغام رو با سرور برتینا مطرح کردم که جوابشون این بوده : کاربر گرامی تابع درخواستی شما بر روی هاست های ویندوز بسته می باشد لغو هاست فقط در هفت روز اول خرید سرویس امکان پذیر می باشد. همانطور که در لینک زیر قابل مشاهده است شما میتوانید هاست فعلی خود را لغو نمایید:-------سپس شما می توانید مطابق با لینک زیر هاست لینوکس سفارش و خریداری نمایید و درخواست دهید تا مطابق با راهنمای زیر به سرور فرعی منتقل گررد تابع مذکور بر روی سرور فرعی فعال می باشد-------مورد درخواستی به دلایل امنیتی بر روی هاست های اصلی برتینا غیرفعال شده است و به هیچ عنوان امکان فعالسازی آن وجود ندارد. مورد درخواستی شما بر روی سرورهای فرعی برتینا فعال می باشد. شما می توانیدهاست خود را از سرور اصلی برتینا به سرور فرعی تغییر دهید. این تغییر سرور رایگان می باشد. تغییر نوع هاست از اصلی به فرعی نیازمند ریست هاست می باشد. ریست هاست باعثحذف هاست فعلی و تمام اطلاعات آن و ایجاد هاست جدید بر روی سرور دیگر خواهد شد. همچنین توجه داشته باشید انتقال اطلاعات به عهده کاربر می باشد. توجه : اگر مصرف پهنای باند ماهیانه شما در هنگام ریست بالای 50 درصد باشد معادل نیمی از مبلغ پلن هاست شما به صورت ماهیانه دریافت خواهد شد.------------حالا دوستان راهنمایی بفرمایید که به خاطر این پیغام لازم هست که سرور رو از ویندوز به لینوکس تغییر بدم یا این تابع درخواستی چیز مهمی نیست و بی خیال فعال سازی این تابع و نهایتا تغییر سرور بشم؟ ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2013 فعال نبودن اون باعث مشکل جدی نمیشه ، اما طبیعتا با برخی ماژولها در اینده مشکل خواهید داشت . در کل پیشنهاد میکنم حتما برین رو لینوکس ، php با لینوکس سازگارتره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .