vejdan ارسال شده در مرداد 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 4، 2013 سلام وقتی من اضافه به سبد خریدو میزنم این اررور میده : TECHNICAL ERROR: unable to add the product. Details:Error thrown: [object XMLHttpRequest]Text status: parsererror بعد که ثبت و تکمیل خریدو میزنم کدهای ماژول هموار نمایان میشن بالای صفحه!!!! روی هاست هم soAp نصب هست!!!آیا ممکنه به خاطر این باشه که این ماژول روی آدرس seryal-shop.ir نصب شده؟آخه الآن آدرسی که فیل نشده 01.seryal-shop.ir !!!!!!!!!! پیش پیش ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 5، 2013 دیباگ اگر روشنه خاموش کنیددر غیر این صورت تصویر بذارید چون آدرستون مسدوده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vejdan ارسال شده در مرداد 5، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 5، 2013 آدرس سایت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مرداد 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 5، 2013 سلامتست کردم و همچین مشکلی مشاهده نشداحتمالا سرعت اینترنتتون پائین بوده و قبل از لود کامل سایت کلیک کردیدموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vejdan ارسال شده در مرداد 5، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 5، 2013 رامتین جان مشکل دارههههه...شما سعی کن 1 سفارش ثبت کنی متوجه مشکل میشین... درضمن من سرعت 512 دارم!هاستم هم فکر میکنم خوب باشه...میمونه قالب و ماژولی که نصب شده که نمیدونم که کدومشون میتونه باشه...! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مرداد 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 5، 2013 http://upload.tehran98.com/img1/zx3r51ue24ve0vgkgla.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vejdan ارسال شده در مرداد 5، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 5، 2013 رامتین جان من 5 بار امتحان کردم 2 بار کار میکنه 3 بار نمیکنه...هر5بار هم صبر کردم صفحه کامل لود بشه بازم همین جریانات بود.... بعد 1 لطفی بکن عزیز سفارشو ثبت کن مرحله بعد که بری متوجه میشی...http://upload.tehran98.com/img1/o6nkbui48z60xdd73i3w.jpg http://upload.tehran98.com/img1/hhfa2eo0ly18r5cc056v.jpg http://upload.tehran98.com/img1/ttgnweawmbsi277hej2u.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مرداد 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 5، 2013 درستهتو مراحل بعدی مشکل دارهبا طراح قالبت در تماس باش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 6، 2013 از قالب نیست و از پرستاشاپ شماست مشکل . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vejdan ارسال شده در مرداد 6، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 6، 2013 از قالب نیست و از پرستاشاپ شماست مشکل .خب استاد مشکل از کجاست؟ اون soAp که گفتین نصب شده...! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 6، 2013 بدین یکی واستون بررسی کنه ، مشکل رو کشف کنه ، نمیشه گفت مشکل از چیه یا یک نگاه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vejdan ارسال شده در مرداد 6، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 6، 2013 خب یکی از مدیران بگن من اطلاعات ورود بهشون بدم...به این میگن بن بست! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vejdan ارسال شده در مرداد 6، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 6، 2013 خب کسی نبود؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2013 وقتی مشکلی نیاز به بررسی با نام کاربری داره یک نام کاربری تست برای فروشگاه بسازید و در تاپیک اعلام کنه. بیشتر مدیران در سایت شما عضو نخواهند شد تا مشکل را بررسی کنند! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vejdan ارسال شده در مرداد 8، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 8، 2013 وقتی مشکلی نیاز به بررسی با نام کاربری داره یک نام کاربری تست برای فروشگاه بسازید و در تاپیک اعلام کنه. بیشتر مدیران در سایت شما عضو نخواهند شد تا مشکل را بررسی کنند!بالاخره بعداز 100بار باز کردن سایت تونستم یک یوزر بسازم آخه ارور میده... ایمیل : [email protected]پسوورد : 12345 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2013 دیباگ رو روشن کنید تا خطاهای احتمالی رو ببینیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vejdan ارسال شده در مرداد 13، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 13، 2013 آخه این سایت ما فیل شده هاستم فیل شده نشون میده!!!چه کنم؟حالا شانسی الآن اضافه به سبدش درست شدهولی زمانی ادامه خرید میزنم صفحه می ایسته!!!!!!!!!!!!!!آدرس سایت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .