username ارسال شده در مرداد 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 4، 2013 اینطور که من فهمیدم ویژگی مواردی هست که در توضیحات محصول نمایان میشه و خصوصیت یا مشخصه چیزی هست که میشه براش قیمت مجزا هم تعیین کرد. حال چطور میشه رنگ را در قسمت ویژگی ها با قابلیت نمایش خود رنگ ایجاد کرد؟(ون فقط میشه اسمشو نوشت)منظور بنده اینه که مثلا برا یویژگی رنگ و مقدار آبی، خود رنگ آب یهم نمایش داده بشه.تا مثلا برای یه محصول که در چند رنگ بندی هست بتونیم با رنگ اعلام کنیم که این رنگ ها را داره. چون اگه مشخصه باشه با کلیک کردن روی اون رنگ به عنوان یه محصول اون را به سبد اضافه می کنه. سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 5، 2013 شما باید از مشخصه استفاده کنیدکلیک کردن روی رنگ میتونه عکس محصول با همون رنگ رو نشون بده تا مشتری در صورت تماایلش به سبد اضافه کنهویژگی این قابلیت رو نداره و برای نمایش رنگ در جدول ویژگی ها باید از جیکوئری استفاده کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
username ارسال شده در مرداد 5، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 5، 2013 چون ما فروشمون عمده هست نمی خوایم این قضیه شکل بگیره و انتخاب تکی یا تک رنگ صورت بگیره لذا نمیشه توی قسمت مشخصه رنگ بندی را ست کرد.دو سوال چه طوری با کلیک روی رنگ مربوطه عکس اون رنگ نمایش داده میشه؟تنظیماتش چه شکلیه؟ همچنین چطوری با استفاده از جی کوئری در قسمت ویژگی ها این کار را باید کرد؟ سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 5، 2013 این مسائل کاملن تخصصی هستند و امکان شرح ندارند چون وقت و زمان زیادی میبره.فقط میتونم بگم که اگر جیکوئری بلدید کدی باید بنویسید که متن رو در مکان خاصی به تصویر یا کادر رنگ تبدیل کنه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rajaei.mahshid7 ارسال شده در آبان 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2014 با سلاممن یک مشخصه ایجاد کردم بنام تنوع رنگ و بعد در قسمت مقادیر آن 10 رنگ رو ثبت کردم در زیر محصولات فقط می نویسه تنوع رنگ و در مقابلش نوشته 10میخوام اون مربع های رنگی رو نمایش بده باید چکار کنم ؟ لطفن توضیح بدین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آبان 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2014 با سلاممن یک مشخصه ایجاد کردم بنام تنوع رنگ و بعد در قسمت مقادیر آن 10 رنگ رو ثبت کردم در زیر محصولات فقط می نویسه تنوع رنگ و در مقابلش نوشته 10میخوام اون مربع های رنگی رو نمایش بده باید چکار کنم ؟ لطفن توضیح بدینمشخصه ها برای محصول هست باید برای هر محصول این تعریف را انجام بدینمثلا اگر شاخه پیراهن دارین، بیاین برای پیرهن 1 رنگ آبی و رنگ قرمز، شوار سبز و زرشکی و ... انجام بدین اونوقت سمت راست مشخصه شاخه این رنگ ها رو هم نشون می ده و کاربر می تونه از طریق رنگ هم سرچ کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .