A.Chakery ارسال شده در فروردین 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 18، 2014 گر ممکنه اطلاعات پیوست شده را به ایمیل من ارسال کنیدایمیل من در بازارچه و بخش راه های ارتباطی موجود استمنظورتون کد پذیرندگی و پسوورد هستش؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 19، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 19، 2014 خیر راهنمایی استفاده از وب سرویس Sent from my Xperia using Tapatalk pro لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A.Chakery ارسال شده در فروردین 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 21، 2014 ارسال شد ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A.Chakery ارسال شده در فروردین 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 27، 2014 اگر اشتباهنکرده باشم سیستمش باید شبیه بانک سامان شده باشه.. درسته ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A.Chakery ارسال شده در اردیبهشت 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 6، 2014 با سلام آقا ببخشید خبر جدیدی ندارین در مورد این پلاگین ؟ با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 10، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2014 دوستان می تونید از ماژول بانک سامان با تغییر نام در ترجمه ها و تغییر لوگو استفاده کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A.Chakery ارسال شده در اردیبهشت 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2014 من تغییرات رو دادم .. از دوستان اگر کسی مایل باشه میتونه از فایل اتچ شده استفاده کنه. موفق باشیدNewSaderatPay.zip لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در اردیبهشت 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2014 از کاربران عزیز کسی ماژول جدید را تست کرده ؟ من برای نسخه 1.4 سامان تغییرات را اعمال کردم اما وقتی به سایت بانک رفت خطای پذیرنده نا معتبر داد نسخه 1.5 هم ندارم روش تست کنم . اگر شما آدرس سایت تان را که بر روی آن نصب و تستش کرده اید بدید من هم تست کنم خیلی ممنون میشم.البته ماژول بانک صادرات من فعلاً بدرستی کار می کنه اما اگر این مسئله واقعیت داشته باشه که بانک صادرات آدرس پرداختی اش را به سرور سامان تغییر داده باشه خیلی کار مسخره ای میشه . شما تصور کن از سایتی داری خرید می کنی و بر روی پرداخت از طریق بانک صادرات کلیک می کنی و صفحه ای که برات باز میشه درگاه پرداخت بانک سامان باشه ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 13، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2014 این موضوع صحت داره ناصر جانشما میتونی ماژول سامان 1.5 رو نصب کنی و اطلاعات جدید درگاه رو از بانک صادرات بگیری و واردش کنی. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 7، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2014 نکته: این ماژول با توجه به تغییرات سیستم بانکی کشور دیگر قابل استفاده نیست. برای دریافت ماژول سازگار به این لینک مراجعه کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده