boysfe5 ارسال شده در مرداد 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2013 با سلام بعد از مدتی فهمیدم دوستان پروژه های که من تو سایت می زارم بدون پرداخت مبلغ پروژه همه پروژه ها را می توانن دانلود کنند چه جوری جلوی این کار را بگیرم.لطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
galina ارسال شده در مرداد 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2013 فایل هات رو از کجا بارگذاری می کنی؟توی قسمت ضمیمه ها ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
boysfe5 ارسال شده در مرداد 9، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2013 تیک گزینه این یک محصول قابل دانلود است؟ را می زنم و فایل را آپلود می کنم موقعی که می خواهم محصول جدید را اضافه کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2013 خوب اینکه امکان نداره ، فایلها بعد از خرید قابل دسترسی هستند . اگه این مشکل رو دارین حتما از طریق پیام خصوصی آدرس سایتتون رو ارسال کنید تا تست کنم ( آدرس سایتتون رو اینجا ذکر نکنید چون یهو میبینین همه چی دانلود شده ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
galina ارسال شده در مرداد 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 11، 2013 بازديد كننده ها چطوري مي تونن فايل ها رو بدون پرداخت دانلود كنن؟روند انجام اين كار به چه صورت هستش؟مي خوام براي سايت خودم هم امتحان كنم. شايد باگي چيزي باشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 11، 2013 وقتی میشه که قیمت رو صفر بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .