javad75 ارسال شده در مرداد 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 15، 2013 سلام من یه ماژوال می خواهم هزینه پست را باهاش به محصولم اضافه کنم برای مثال اگه محصولم 20 هزار تومانه 5 هزارتومان برای هزینه پست اضافه بشه به قسمت نهایی. اگه داخل خود پرستا شاپ هم این امکان به صورت پیشفرض هست لطفا جای دقیقش را بگید چون مبتدی هستم باتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 15، 2013 یه جستجویی میکردین تاپیکش قبلا وجود داشت : لینک تاپیک کلیک کنید اینجا آخرین پست رو بخونید و سوالی هم داشتین در همون تاپیک ادامه بدین . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad75 ارسال شده در مرداد 15، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 15، 2013 این که لینک همین تاپیک هست!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramezon ارسال شده در مرداد 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 16، 2013 این که لینک همین تاپیک هست!!دوست عزیز سلام، آقای بهمن در لینکی که داده اند، اینگونه توضیح داده اند .من هم در فروشگاهم استفاده کردم مفید بود. RE: راه حلی برای تعریف هزینه پست خیلی سادس ، نمیدونم یا دوستان دقت نمیکنند یا از نظر من ساده هستش این موارد 1 - به بخش ارسال/حامل ها برین و یک حامل به اسم پست پیشتاز بسازید 2 - به بخش ارسال/محدوده وزن برین و برای مثال 5 تا محدوده وزن ایجاد کنید : - 0 تا 0.5 کیلوگرم- 0.5 تا 1 کیلوگرم- 1 تا 1.5 کیلوگرم- 1.5 تا 2 کیلوگرم- 2 تا 2.5 کیلوگرم البته میتونید خودتون تعیین کنید و اینا رو برای مثال نوشتم من ، میتونید هر 100 گرم 100 گرم پیش برین یا بیشتر و یا هر چند تا محدوده که میخواین ایجاد کنید برای پست پیشتاز 3 - به بخش ارسال/ارسال برین و پایین صفحه حامل پست پیشتاز رو انتخاب کنید . حالا محدوده ها رو میاره . به راحتی زیر هر محدوده قیمت پستی اون محدوده رو وارد کنید . مثلا برای 0 تا نیم کیلوگرم 5000 تومن و الی آخر ... برای پست سفارشی و یا احتمالا موارد دیگر هم میتونید این مراحل رو تکرار کنید حالا هزینه ارسال با توجه به این قوانینی که خودتون تعیین کردین محاسبه میشه تو سبد خرید !!! ساده بود http://presta-shop.ir/forum/images/smilies/smile.gif نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .