kimia ارسال شده در مرداد 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 18، 2013 سلام خطاي classes/Rijndael.php on line 44 پس از بازگرداني بكاپ مربوط به چيست ؟ ديباگ رو فعال كردم اعلام ميكنه :Fatal error: Call to undefined function mcrypt_encrypt() in /home/kimiakho/public_html/topmed.ir/classes/Rijndael.php on line 44 نكنه باز هم منظورش mcrypt نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 18، 2013 بلهاین تابع روی سایتتون غیرفعال هست و باید فعال کنیداگر هاستتون کمکتون نکرد باید در فایل setting.inc.php نوع کوکی رو تعوض کنید به blowfishاگر نتیجه نداد باید در دیتابیس تغییرش بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kimia ارسال شده در مرداد 19، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 19، 2013 در كدام سطر دانوش عزيز نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yashi ارسال شده در بهمن 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2013 این مشکل رو دقیقن منم دارم. به هاستینگ گفتم mcrypt رو فعال کنید . میگه فعاله !!اون کوکی هم که جناب دانوش فرمود نفهمیدم کجاس !! توی اون فایل دوتا کوکی هست !چه کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2013 تو تنظیمات / کارایی ها پایین صفحه نوع رمزنگاری را روی : نگه داشتن کلاس BlowFish سفارشی تنظیم کنید مشکلتون حل میشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yashi ارسال شده در بهمن 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2013 ادمین هم نمیاد اصلن ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2013 اطلاعات هاستتون رو پیام خصوصی کنید ببینم دردش چیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mbarati ارسال شده در خرداد 6، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 6، 2017 سلام منم دقیقا" همین مشکل رو دارم.خواهشا به منم کمک کنید.بخش تعمیرات سایت رو فعال کردم اومدم غیر فعالش کنم سایتم دیگه نیومد و صفحه سفید باز میشه.قسمت مدیریتم هم دوباره خواستم برم اونم سفید شد.نمیدونم چیکار کنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mbarati ارسال شده در خرداد 6، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 6، 2017 ظاهرا" باید کش رو خالی کرد.یا هر چیزی که اضافه است رو خالی کرد.من یک مقدار فایلها و پوشه های اضافی که تو هاستم داشتم رو که قبلا رو هاست آپلود کرده بودم رو پاک کردم مشکلم حل شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .