Dominico ارسال شده در مرداد 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 19، 2013 سلام سایت من مشکل داره تو هاست هم میخوام برم نمیره یو ار ال عوض شده چی کار باید بکنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
username ارسال شده در مرداد 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 20، 2013 منظورتون را واضحتر بگیدآدرس هم بدید بهتره شاد باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Dominico ارسال شده در مرداد 20، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 20، 2013 dost aziz man ziad az in mozoat sar dar nemiaram ke vazeh tar begamaddres site ham : www.persiansunglasses.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مرداد 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 20، 2013 سلاممشکلاتتون رو به زبان فارسی بنویسید تا جواب داده بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Dominico ارسال شده در مرداد 20، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 20، 2013 سلامسایتم مشکل پیدا کرده بالا نمیاد ، تویه هاستمم نمیتونم برم ، یه کمکی بکنید.www.persiansunglasses.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مرداد 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 20، 2013 شما قسمت سئو و url رو اشتباه تنظیم کردیداز طریق پنل هاست ، به phpmyAdmin برید و در جدول ps_shop_url مقدار physical_uri رو به / تغییر بدیداگر پرستاشاپ رو در پوشه نصب کردید باید پوشه رو در این قسمت بنویسید : مثلا /shop/موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Dominico ارسال شده در مرداد 20، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 20، 2013 دوست عزیز وقتی میخوام توی پنل هاست لوگین شم میزنه : a bookmarked url may changed since your last visitthe url was entered incorectlythe url was entered witch inacutre capitalization (url are case sentensive)باید چیکار کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مرداد 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 20، 2013 جواب این مشکل رو باید از پشتیبانی هاستتون جویا بشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Dominico ارسال شده در مرداد 20، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 20، 2013 این مشکل رو تونستم از طریق پشتیبانی حل کنم الان در قسمت phpmyadmin هستم امکانش هست توضیح کامل بدید باید چکار کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .