hrjsoft ارسال شده در مرداد 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 20، 2013 با سلاممن فروشگاه خودم رو با موفقیت نصب کردم اما هر از چند گاهی این پیغام خطا ظاهر میشه و من مجبورم با پشتیبانی هاستم تماس بگیرم ، ممنون میشم کمک کنیدخطا : PHP has encountered an Access Violation at 01C4ABE6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 23، 2013 نسخه php شما چنده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hrjsoft ارسال شده در مرداد 25، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 25، 2013 طبق مشخصات فني داخل هاستم نسخه 5الان خطاي زير رو نشون ميدهPHP has encountered an Access Violation at 01B8ABE6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در مرداد 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 25، 2013 احتمالا این مشکل مربوط میشه به ورژنی از PHP که دارید ازش استفاده میکنید . به ورژن بالاتر در صورت امکان ارتقا بدید ؟شما از وب سرور IIS استفاده میکنید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hrjsoft ارسال شده در مرداد 25، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 25، 2013 فکر نکنم هاست این اجازه رو به کاربراش بده که خودشون نسخه php رو ارتقاء بدنضمنا امروز که با پشتیبانی هاست گفتگو کردم کارشناسشون عنوان کرد این خطا برای زمانیه که مصرف ram یا cpu بیش از اندازه باشه اتفاق میافته و اونا سایتم رو ریستار می کنن و خطا بر طرف میشهفکر کنم وب سرورم iis باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .