nimazebel ارسال شده در دی 19، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 19، 2011 با سلام.من ماژول زرین پال روی سایتم نصب کردم.و واسه تست یه محصول خریداری کردم.مرنچت رو هم ست کردم.حساب رو پرداخت کردم شماره تراکنش هم گرفتم.ولی تو پنل مدیریت که میرم.سفارشی ثبت نشده.علت چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 19، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 19، 2011 از کدام نسخه پرستاشاپ استفاده می کنید ؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 20، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2011 در حالت عادی باید پس از تایید پرداخت توسط زرین پال، سفارش ثبت بشه. از چه نسخه ای از پرستا شاپ استفاده می کنید؟ این نسخه که در سایت هست ویژه پرستا 1.4.4 هستش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nimazebel ارسال شده در دی 20، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2011 در حالت عادی باید پس از تایید پرداخت توسط زرین پال، سفارش ثبت بشه. از چه نسخه ای از پرستا شاپ استفاده می کنید؟ این نسخه که در سایت هست ویژه پرستا 1.4.4 هستش سلاممن از این نسخه استفاده می کنم PrestaShop™ 1.4.4.1حالا ایراد چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 20، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2011 قاعدتا نباید مشکلی باشه! یبار ماژول رو حذف کنید و دوباره نصب کنید ببینید مشکلتون حل میشه یا خیر؟ موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .