vardasht ارسال شده در مرداد 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 23، 2013 با سلام و خسته نباشيد سايت ما هر روز يه مشكي داره:كل سيستمش به هم ريخته و بد جوري نشون داده ميشه اصلا قالبي وجود ندارهآدرس سايتم هم اينه مشكل از كجاست؟sanal.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 23، 2013 بعد از چه تغییری این مشکل به وجود اومد؟من چک کردم فایل های css قالبتون بارگذاری نمیشه. یکبار فایل های css قالبتون رو مجدد آپلود کنید ببینید مشکل حل میشه یا خیر موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vardasht ارسال شده در مرداد 23، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 23، 2013 سلام من هيچ كاري نكردم فقط يكباره ديدم اين اتفاق برا سايت افتادهچك كردم نشد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در مرداد 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 23، 2013 برای بررسی های فنی با بازارچه تماس بگیرید تا براتون بررسی فنی بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .