hosien ارسال شده در مرداد 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 23، 2013 با سلام خدمت تمامی اعضای انجمن. من میخواستم فروشگاه فروش فایل راه بندازم اما هنگام خرید قسمت "تخمین مالیات و حمل و نقل" نمیدونم آیا بدرد فروش فایل میخوره یا نه! (فکر نکنم بخوره) اینم یک اسکرین شات: http://axgig.com/images/72017921958590277403.jpg 2 تا سوال هم داشتم:1- چجوری این قسمت رو بردارم؟!2- "حاملی برای این انتخاب وبجود ندارد" یعنی چه!!؟ با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 23، 2013 اگر موقع افزودن محصول اون رو به صورت دانلودی تعریف کنید خودش تشخیص میده که محصول نیازی به حمل نداره و هزینه حمل برابر 0 میشهمالیات رو هم میتونید از تنظیمات غیر فعالش کنیداگر محصولتون دانلودی باشه روبرو شدن با پیغام "حامل وجود ندارد" نباید اتفاق بیفته و باید بنویسه این محصول نیازی به حمل ندارداگر محصولات غیر دانلودی هم دارید که تنظیمات حامل رو در انجمن مطالعه کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hosien ارسال شده در مرداد 23، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 23، 2013 با تشکر .اما من وقتی نوع محصول رو "محصول مجازی (خدمات ، رزرو و محصولات دانلودی)" انتخاب میکنم ، در قسمت " تخمین حمل و نقل و مالیات شما" مینویسه "حاملی برای این انتخاب وجود ندارد" . و جمع مالیات رو = 0 میزنه. حمل هم رایگان مینویسه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 23، 2013 آها شما ماژول تخمین حمل رو غیر فعال کنی مشکلت حل میشهدر قسمت ماژول ها میتونی پیداش کنی موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hosien ارسال شده در مرداد 24، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2013 آها شما ماژول تخمین حمل رو غیر فعال کنی مشکلت حل میشهدر قسمت ماژول ها میتونی پیداش کنی موفق باشیدبا تشکر از پشتیبانی سریعتون. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .