hosien ارسال شده در مرداد 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2013 سلام به تمام دوستان پرستاشاپی. من چندتا انجمن پشتیبانی رو که مرور کردم دیدم که برای فروشگاه کاربراشون بنر یا هدر یا لوگو مجانی طراحی میکنند. اینجا همچنین امکانی نیست؟!اگر باشه خیلی خوب میشه. با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2013 متاسفانه نیروی کار و زمانمون محدوده وگرنه که ما هم دوس داریم برای کاربرامون لوگو و هدر مجانی طراحیی کنیم! اگر کسی از دوستان حاضر به انجام این کار بشه ما هم خوشحال میشیم موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
member99 ارسال شده در مرداد 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2013 به نظر من خواسته و توقع معقولی نیست. اینکه یک نفر بیاد و بصورت مجانی برای بقیه بنر و لوگو و هدر بسازه!!! توی شاپ کیپر دیده ام همچین کاری را...هر کسی این کار رو می کنه دمش گرم! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hosien ارسال شده در مرداد 24، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2013 توی انجمن پشتیبانی mybb هم طراحی رایگان میکنند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مرداد 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2013 سلامتوی شاپ کیپر فکر میکنم یک فیلم آموزش ساخت بنر وجود داره که خیلی هم ساده هستدر اینجا هم یک فیلم مشابه در انجمن گذاشته شدهموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hosien ارسال شده در مرداد 24، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2013 سلامتوی شاپ کیپر فکر میکنم یک فیلم آموزش ساخت بنر وجود داره که خیلی هم ساده هستدر اینجا هم یک فیلم مشابه در انجمن گذاشته شدهموفق باشیددرسته ولی حرفه ای که نیستش!در ضمن اگر من فیلم رو هم ببینم بازم مثله یک طراح نمیتونم طراحی کنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2013 در برهه ای زمان طراحان تازه کار این کار رو میکنند به چند دلیل معمولن شما فقط یک بنر رایگان میگیرید و برای بنرهای بعدی باید هزینه بدیداز یک زمانی به بعد طراحی رایگان نمی کنند و به نوعی تبلیغ شدندلطف و دوستی و داشتن وقت کافی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hosien ارسال شده در مرداد 25، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 25، 2013 خیلی ها حرفه ای و رایگان طراحی میکنند. به دلایل مختلف.... من خوشحال میشم یکی از کاربران انجمن اینکار رو انجام بده! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مرداد 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 25، 2013 دوست عزیز، طراحی بنر که فرقی نمیکنه کجا انجام بشهبه همون انجمن هایی که میگید رایگان طراحی میکنند مراجعه کنید تا براتون طراحی کنند و تو فروشگاهتون استفاده کنید. به بقیه دوستان هم معرفی کنید تا بهره ببرند.موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hosien ارسال شده در مرداد 26، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 26، 2013 رامتین جان من میخواستم توی همچنین انجمنی همچین امکانی باشه. من خودم دوست گرافیست دارم که اگه سرش خلوت باشه برام طراحی میکنه.در ضمن میتونید در انجمن زیر درخواستتون رو مطرح کنید تا گرافیست انجمن طراحی کنه:http://forum.pichpichak.com/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shinjuku ارسال شده در شهریور 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 5، 2013 سلام:بجای اینکه ماهی واسمون بگیرین همین ماهی گیری حرفه ای رو بهمون یاد بدینلازمش اینه قلاب حرفه ایی داشته باشیم قلاب تو اینترنت زیاده نمیدونیم کدومشو برداریم و کدومش بدرد بخوره :rolleyes: تقاضا دارم دوستان گرافیست و حرفه ایی برنامه ایی که اکثر بنر های حرفه ای و تبلیغاتی نت رو با این نرم افزار ها تهیه میکنند به ما معرفی کنند ما خودمون یاد بگیریم چندتا بنر رایگان هم همین جا میسازیم واسه تشکر از شما عزیزان؟؟ واقعا مدیون هستین که کمکمون نکنید؟ :shy: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 5، 2013 خوب بنر های حرفه ای با فتوشاپ طراحی میشن و برنامه خاصی نیست . به جز بنرهای فلش که با برنامه فلش ادوبی یا swishmax ساخته میشن که من به شخصه از دومی که راحت تره و فارسی رو هم خوب ساپورت میکنه استفاده میکنم . متاسفانه وقت ازاد پیدا نمیشه ، کلی دردسر تو زندگی هست که رسیدگی به اونا فرصتی برای باقی کارها باقی نمیذاره . اگه فرصت کنم یه آموزش ساخت بنر متحرک حرفه ای در فتوشاپ براتون میذارم در بخش آموزش های انجمن انشالله . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 6، 2013 آموزش ساخت لوگو و بنر متحرک ساده در فتوشاپ آمــــــــوزش ویـدئــویـی طـــــراحـی بنـــــر از ابتـــــدا تا انتــــهـا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shinjuku ارسال شده در شهریور 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 10، 2013 نمیشه این فایل رو تو خود سایت پرستا آپلود کنیدچون این سایت رو که گفتین باید عضو بشیم دعوتنامه میخاد.....خلاصه درد سر زیاد داره :D نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .