payam_4975 ارسال شده در دی 19، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 19، 2011 سلام دوستان این سایت منه مه تو زمینه کامپیوتره هنوز دارم روش کار میکنم . لطفاً نظراتتونو بگین تا بهترش کنم . ممنون میشم فروشگاه اینترنتی پردیس کامپیوتر WWW.PARDIS-COMPUTER.COM نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 19، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 19، 2011 ببینید بهتره نوع لینک صفحاتتون رو از داینامیک به استاتیک تغییر بدید . الان ساختار کل لینکهای شما اینه :http://www.pardis-computer.com/index/product.php?id_product=70که برای ایندکس شدن بهتر در موتور جستجو باید آخر لینکهاتون html داشته باشه . به وبسایت من مراجعه کنید ببینید لینکها چه شکلیه ؟؟برای فعال کردن این قابلیت باید تو تنظیمات url rewriting رو تنظیم کنید .بهینه سازی هوشمند هم فراموش نشهاز نظر قالب باید بگم خوبه ولی میشه بهتر روش کار کرد . یک نکته هم اینکه صفحه اول رو زیاد شلوغ نکن و موارد مهم رو بزار فقط نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
payam_4975 ارسال شده در دی 20، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2011 سلام دوست عزیز ممنون از نظر من زیاد تو این کارا وارد نیستم اینا رو هم به سختی درست کردم چون قبلاً رشتم این بود . میدونم تبدیل استاتیک به داینامیک کار راحتی نیست اگه راهنمایی کنی ممنون میشم .یک سوال میخوستم بدونم چطور میتونم مثل شما زیر همه باکسها یه صفحه بذارم !!! خیلی شک شدن اونطور ممنون میشم راهنمایی کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 20، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2011 دوست عزیزم برای این کار کافیه مراحل زیر رو طی کنی: مدیریت -> ابزارها -> مولدهادر اینجا گزینه ی لینک آشنا رو تیک بزنید همینطور روی تولید فایل .htaccess هم کلیک کنید البته توجه داشته باشید که برای این کار هاست شما باید قابلیت پشتیبانی از friendly url رو داشته باشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 20، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2011 متوجه منظورتون از اینکه زیر همه باکسها صفحه بزاریم نمیشم . بیشتر توضیح بدین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
payam_4975 ارسال شده در دی 20، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2011 ردیفش کردم یه نگاه بکن میفهمی منظورمو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .