jalilphp ارسال شده در مرداد 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 25، 2013 با سلام و عرض ادبمن چندتایی سوال درمورد ماژول های جستجوی لایه ای و محصولات داشتمببخشین نمیدونستم باید کجا مطرحش کنم ماژول جستجوی لایه ای : 1 - نمیشه این ماژول در وسط صفحه به نمایش در بیاد ؟ 2- یه لینک براش درست کنیم مثلا به نام جستجوی پیشرفته، روش که کلیک کردیم وسط صفحه علاوه بر بقیه فیلتر ها یه فیلد همداشته باشه که بتونیم شاخه محصول رو هم انتخاب کنیم 3- فیلد فیلتر قیمت رو بصورت کویی باشه مثلا قیمت از .......... تا .............مثل سایت digikala.com ماژول محصولات : 4- میخام که یکی از شاخه های محصولات رو توی یه باکس جدا از بقیه محصوات سایت نشون بده و اون شاخه دیگه کنار بقیه محصولات نشون داده نشه ، یعنی اینکه مثلا من شاخه هایی مثل مانیتور و کیبورد و ... داشته باشم و یک شاخه به نام نمونه کار این یکی جدای سایر شاخه ها توی یه باکس دیگه نشون داده بشه 5 - تو نوار بالا یه لینک داشته باشم به نام نمونه کار که با کلیک کردن روی اون فقط محصولات توی این شاخه رو نشون بده ممنون میشم راهنماییم کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 26، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 26، 2013 برای مورد یک کار شخصی سازی هست و باید کد رو تغییر بدیدمورد های بعدی فکر میکنم از طریق پیکربنی ماژول میتونید تنظیم کنید و برای شاخه هم که مشخصه باید اول یک شاخه به نام نمونه کار بسازید Sent from my LT25i using Tapatalk 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .