hosien ارسال شده در مرداد 26، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 26، 2013 با سلام. در فروشگاه من در مرحله پایانی سفارش محصول (پرداخت) مینویسه "هیچ ماژوال پرداختی نصب نشده " !اما من درگاه رو نصب کردم کد api رو هم گرفتم و وارد کردم.در ضمن درگاهم هم payline هست.دوتا اسکرین شات هم در پیوست گذاشتم.لطفا راهنمایی بفرمایید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hosien ارسال شده در مرداد 27، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 27، 2013 بروزرسانی.....دوستان لطفا بالا رو بخونید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 27، 2013 ماژولتون رو روی ارز مورد نظر محدود کردید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hosien ارسال شده در مرداد 27، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 27، 2013 ماژولتون رو روی ارز مورد نظر محدود کردید؟ببخشید ولی منظورتون رو متوجه نشدم. چجوری رو ارز مورد نظر باید محدود کنم؟(هنوز تازه کاریم ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 27، 2013 برای پرستا شاپ 1.5 مراحل زیر رو طی کنید: تب ماژول ها -> زیر تب پرداخت -> محدودیت واحد پول -> ماژول پی لاین رو روی ارز تومن و ریال محدود کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hosien ارسال شده در مرداد 27، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 27، 2013 برای پرستا شاپ 1.5 مراحل زیر رو طی کنید: تب ماژول ها -> زیر تب پرداخت -> محدودیت واحد پول -> ماژول پی لاین رو روی ارز تومن و ریال محدود کنید موفق باشیدروی ریال و تومان محدود کردم ولی تغییری حاصل نشد! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 27، 2013 به این نکات هم دقت کنید: برای استفاده از این ماژول باید آن را روی واحد ریال و تومان محدود کنید.وجود ارز ریال ضروری است اما می تواند غیرفعال باشد. نرخ تبدیل ارزها را در بخش آموزش های انجمن ببینید.این ماژول نیاز به حساب تجاری در سایت Payline و دریافت کد API داردتابع curl باید روی سرور شما فعال باشد.پس از نصب نسخه 1.8 به بعد باید در بخش پرداخت ماژول را برای هر دو واحد ریال و تومان علامت بزنیدآدرس سایتتون رو هم بنویسید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hosien ارسال شده در مرداد 28، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2013 تمام این مواردی که گفتید رو انجام دادم اما بازم درگاهم مشکل داره.برای پرستا شاپ 1.5 مراحل زیر رو طی کنید: تب ماژول ها -> زیر تب پرداخت -> محدودیت واحد پول -> ماژول پی لاین رو روی ارز تومن و ریال محدود کنید موفق باشیدراه حل همینی که شما گفتید بود. من روی ریال و تومان و دلار محدود کرده بودم. با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2013 خوشحالم که مشکلتون حل شد موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .