ayt2020 ارسال شده در مرداد 26، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 26، 2013 دوستان خواهشا یکی به من کمک کنه من چطوری میتونم علاوه بر شاخه ی خانه شاخه های والد دیگه تولید کنم ؟ آخه هر شاخه ای میزنم زیر شاخه ی خانه میشه شاخه ی اصلی نمیشه ممنون میشم اگر راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ayt2020 ارسال شده در مرداد 27، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 27، 2013 هیچکی بلد نیست دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2013 دوست من چنین امکانی نیستنمایش شاخه ها در منو دست خودتون هست و میتونید خانه رو تنظیم کنید که زیرشاخه هاش رو نمایش ندهمثالش بازارچه خودمون هستماژول منو رو پیکربندی کنید Sent from my LT25i using Tapatalk 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tehranwifi ارسال شده در مهر 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2013 با عرض سلام یک منو طوسی رنگ در پایین صفحه وجود داره که من می خوام حذفش کنم اما نمیدونم از کجا حذف میشه لطفا راهنمایی کنید Money back guarantee. In-store exchange. Payment upon shipment. رایگان است 100% secure payment processingبا تشکر از شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .