shahram57 ارسال شده در مرداد 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 27، 2013 با سلام دوستان چیکار کنم تاصفحات و محصولات در گوگل و یاهو ایندکس نشن ؟ یعنی در نتیجه سرچ ها نیان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hosien ارسال شده در مرداد 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 27، 2013 یک متا تگ توی قالب هست که صفحه ها رو ایندکس میکنه اگه اون رو بردارید فکر کنم کمتر ایندکس بشید! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 27، 2013 تا جایی که بنده اطلاع دارم میشه با دستکاری فایل robots.txt دسترسی موتورهای جستجوی مختلف رو به سایت محدود کرد. در خود پرستا هم بخشی داره که آی پی موتورهای جستجوی مختلف برای دسترسی به سایت بهش داده شده و فکر میکنم و با حذف آی پی گوگل و یاهو از لیستش بشه دسترسی هاشون رو محدود کرد موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shahram57 ارسال شده در مرداد 27، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 27، 2013 با سلام ممنون از پاسخوگیی دوستان ، من فایل robots.txt رو در روت پیدا نکردم . میشه بفرمایید این فایل کجاست ؟ تا جایی که بنده اطلاع دارم میشه با دستکاری فایل robots.txt دسترسی موتورهای جستجوی مختلف رو به سایت محدود کرد. در خود پرستا هم بخشی داره که آی پی موتورهای جستجوی مختلف برای دسترسی به سایت بهش داده شده و فکر میکنم و با حذف آی پی گوگل و یاهو از لیستش بشه دسترسی هاشون رو محدود کرد موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .