ksharifi ارسال شده در مرداد 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 27، 2013 سلاممن ارز پیش فرض رو ریال تنظیم کردم اما توی فروشگاه باز هم به صورت دلار نشون می ده مشکل از کجا می تونه باشه ؟ممکنه از تمپلیت باشه ؟ من یه تمپلیت جدید نصب کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 27، 2013 آدرس سایتتون رو بفرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ksharifi ارسال شده در مرداد 27، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 27، 2013 http://46.209.140.148/eshop_maria/index.php نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 27، 2013 مشکلی نیست. ارز پیشفرضتون روی ریاله. چون قبلا روی دلار بوده واستون هنوز هم همون دلار رو به شما نشون میده. اگه با یه مرورگر دیگه تست کنید متوجه میشید که مشکلی وجود ندارهمشتریانتون ارز پیش فرض رو روی ریال میبینند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ksharifi ارسال شده در مرداد 27، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 27، 2013 آقا روی یه مرور گر دیگه هم تست کردم بازم رو دلارهآقا مشکل حل شد، دلار رو کلاً غیر فعال کردم درست شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 27، 2013 با یه مرورگری تست کنید که تا به حال سایتتون رو باهاش ندیدید. یا از قابلیت private browsing و incognito در مرورگرهای فایرفاکس و کروم بهره ببرید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .