alirayaneh ارسال شده در مرداد 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2013 سلام دوستان پرستا بازآیا ماژول آماده ای برای آپلود تصویر مشتری در قسمت ثبت نام وجود داره میخام پرستا رو به عنوان یه سیستم ثبت نام آموزشگاه استفاده کنم بعد یکی از مواردی که مد نظرم هست ثبت تصویر یا آواتار مشتری برای صدور کارت و ..چنین ماژولی بین ماژولای رایگان پرستا هست ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2013 خیر ، حتی در بین ماژول های پولی هم نیست . یعنی من تا حالا چنین چیزی ندیدم تو سایت های خارجی . صد درصد باید سفارش بدین از بازارچه براتون بنویسن . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alirayaneh ارسال شده در مرداد 29، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2013 پس باید یدونه خودم بنویسمشایدم نیازی به نوشتن نباشه فایل مربوط به ثبت نام رو یخورده دستکاری هم کنم جواب میدهببین دادش یدونه توی سایت خودشون دیدمhttp://addons.prestashop.com/en/front-office-features-prestashop-modules/4614-user-profile-extended.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2013 خوب میتونید بخرین به دلار که ضربانی درمیاد واستون و میتونید خودتون بنویسین و ا اینکه بدین یکی دیگه بنویسه ، در هر صورت باید هزینه کنید ، خودتون هم بنویسید بازم هزینه میکنید و اون هزینه مساوی زمانی هست که صرف میکنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2013 خیلی متوجه نمیشم که دلیل این کار چی هست و چرا از سیستم های مدیریت محتوای غیرفروشگاهی استفاده نمیکنید؟ Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Beta نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alirayaneh ارسال شده در مرداد 30، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2013 سلام خوب من قصد دارم علاوه بر آموزشگاه محصولاتی رو برای فروش از طریق پرستا عرضه کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2013 خب میتونید از هر دو سیستم استفاده کنید. البته اگر کارتون خیلی پیچیده نیست میتونید از پرستا استفاده کنید اما بهتره ابتدا تمام نیازهاتون رو بسنجید و ببینید ارزش داره با کدوم اسکریپت ادامه بدید Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Beta نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .