hosien ارسال شده در مرداد 31، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 31، 2013 با سلامی بهاری. من یک فروشگاه (از قسمت چند فروشگاهی یا مولتی شاپ) ساختم. اما مشکلم اینه که وقتی وارد سایتم کاربر میشه به آدرس فروشگاه جدید میره و موارد پنل ادمین هم نمیشه. چه کنم به نظر شما؟آدرس:http://shop.pichpichak.com/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مرداد 31، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 31، 2013 سلاماحتمالا تنظیمات رو درست انجام ندادیدبه پنل ادمین هم با همان آدرس سابق باید وارد بشید . یک قسمت برای انتخاب فروشگاه به مدیریت اضافه میشه و از اونجا میتونید هر فروشگاه رو مدیریت کنید.موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hosien ارسال شده در شهریور 1، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2013 سلاماحتمالا تنظیمات رو درست انجام ندادیدبه پنل ادمین هم با همان آدرس سابق باید وارد بشید . یک قسمت برای انتخاب فروشگاه به مدیریت اضافه میشه و از اونجا میتونید هر فروشگاه رو مدیریت کنید.موفق باشیدرامتین جان وقتی میخوام برم به آدرس پنل ادمین به صورت خودکار میره روی فروشگاه جدید و ارور 404 میده. میگم راهی وجود نداره که این فروشگاه جدید رو از توی cpanel و file maneger حذف کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2013 از طریق دیتابیس ، جدول ps_shop_url رو دوباره تنظیم کن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hosien ارسال شده در شهریور 1، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2013 دامنه فروشگاه دوم رو delete کردم. اما فروشگهم ترکیده! چه کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2013 ساده ترین روش بازگردانی هاست به یروز قبل این مشکلهدر غیر این صورت مشکلتون احتمالا با ویرایش جداول ps_shop ، ps_shop_group و ps_shop_url حل میشهاگه با این موارد حل نشه باید دید چه راهکاری دیگری میشه ارائه داد و یا بررسی فنی رو سایتتون انجام بشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 3، 2013 میشه گفت در ۹٠ درصد موارد حل این طور مشکلات فقط با بازدید یک متخصص از سایتتون ممکن هست. حتی با بازدید هم نمیشه قول داد که مشکل برطرف بشه. میتونید درخواستتون رو از طریق بازارچه ثبت کنید Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Beta نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .