shervin6623 ارسال شده در شهریور 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2013 سلاممن سایتم رو با www ساخته بودم موقع نصب پرستاتو گوگل وبمستر هم با www اد کرده بودمشنیدم برای سئو بهتره بدون www باشه، هم رفتم گوگل وبمستر رو از اول ساختم بدون www و با سایت مپ جدید ساخته شده از ادمین پرستا و هم خود پرستا رو بدون www کردمولی دو تا مشکل دارم الان 1 - اینکه لینکا با www ارور 404 میدن 2- تو ادمینم این پیام میاد شما در حال حاضر با نام دامنه زیر متصل هستید: www.Mysite.com این آدرس با نام دامنه ی تنظیم شده در بخش "چند فروشگاهی" در زیر منوی "پارامترهای پیشرفته" متفاوت است: Mysite.com اگر میخواهید نام دامنه ی اصلی فروشگاه را تغییر دهید اینجا را کلیک کنیدکسی میتونه کمک کنه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2013 درود کافیست به تنظیمات -> سئو و URLها بریدو در پایین صفحه "دامنه فروشگاه" و "دامنه SSL" رو بدون www وارد کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shervin6623 ارسال شده در شهریور 1، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2013 بله ادمین جان اون دو تا فیلد رو بدون www وارد کردم ( عوضشون کردم) ولی نشد که بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2013 مشخصات بخش مدیریت رو پ.خ کنید تا یه نگاهی بندازم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shervin6623 ارسال شده در شهریور 2، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2013 سلام مرسی دوستان خودم درستش کردم باید این کدو تو htaaccesss اضافه کنید RewriteCond %{HTTP_HOST} ^example.com RewriteRule (.*) http://www.example.com/$1 [R=301,L] سلام مشکل حل شد اینو باید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .