omdeforush ارسال شده در شهریور 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 3، 2013 http://takhfifan.netفروشگاهی با پرستا شاپ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 3، 2013 یک پیشنهاد میکنم بهتون و یک توصیه پیشنهادم اینه که به نسخه 1.5 کوچ کنید و یه قالب شیک تر انتخاب کنیدو توصیه میکنم با این دامنه به فعالیتتون ادامه ندید. به دلیل تشابه اسمی با سایت تخفیفان ممکنه از نظر قانونی به مشکل بخورید برای آرزوی موفقیت و پیروزی میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shinjuku ارسال شده در شهریور 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 5، 2013 تشابه اسمی نام دامنه وبسایت در هر صورتی تخلفه یا اینکه فقط در صورت کالاهای مشابه هم فروش برود....؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 5، 2013 تخلف که نمیشه اسمشو گذاشت ، بستگی به قدرت شرکت مربوطه داره ، مثلا مایکروسافت از یه نفر که دامنه xboxone.com رو ثبت کرده شکایت کرده و گفته دمار از روزگارت درمیاریم و حتما هم اینکارو میکنن . بیشتر مربوط به اخلاقیات میشه تا قانون . یک حسن اخلاقی هست که برای سودجویی از دامنه های مشابه استفاده نکنیم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shinjuku ارسال شده در شهریور 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 5، 2013 تخلف که نمیشه اسمشو گذاشت ، بستگی به قدرت شرکت مربوطه داره ، مثلا مایکروسافت از یه نفر که دامنه xboxone.com رو ثبت کرده شکایت کرده و گفته دمار از روزگارت درمیاریم و حتما هم اینکارو میکنن . بیشتر مربوط به اخلاقیات میشه تا قانون . یک حسن اخلاقی هست که برای سودجویی از دامنه های مشابه استفاده نکنیم .تو ایران هم این ممکن است و قابل پیگیری است؟ ما که هیچ کپی رایتی رو رعایت نمیکنیم !!!واقعا میشه امیدوار بود که قابل پیگیری باشهمن که چشمم اب نمیخوره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 5، 2013 جدیدا از طریق پلیس فتا قابل پیگیری هست این موارد و پیگیری هم میکنن ، من چندین مورد رو قبلا دیده ام . البته طرف اگه جدی باشه میتونه واسه فرد ، مشکلات جدی پیش بیاره و دادگاه و ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .