taimaz213 ارسال شده در دی 21، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 21، 2011 سلاممن نسخه انگلیسی رو از سایت اصلی گرفتم و نصب کردمحالا میخواهم زبان فارسی رو به اون اضافه کنم باید چه کار کنم؟از خود سایت اصلی هم زبان فارسی رو دانلود کردم به قسمت ترجمه ها رفتم و فایل fa.gzip رو ایمپرت کردم اما این پیغام رو داد Archive cannot be extracted. حالا سوالم این هست که آیا روش من درسته اگر بله چرا این پیغام رو داد؟یا اینکه اول باید کار دیگری کنم و بعد این فایل رو ایمپرت کنم با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 21، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 21، 2011 دوست عزیز بهترین راه اینه که به قسمت تنظیمات/ localization یا بومی سازی برید و در این بخش :واردکردن بسته بومی سازی کشور رو رو ایران قرار بدید و همه تیک ها رو بزنید و روی وارد کردن کلیک کنید . اینجوری هم زبان ، هم واحد پول و ... اتوماتیک از سایتپرستاشاپ وارد میشه . به همین راحتی . ( البته تو نسخه 1.4 به بالا ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
taimaz213 ارسال شده در دی 21، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 21، 2011 ممنون از پاسخی که دادید اما متاسفانه اون جایی که باید نام کشور ها باشهمی نویسه که نمی توانه ارتباط برقرار کنه با پرستا شاپ ایا راهی داره که به طور دستی بتوانم این کار رو انجام بدهم منظورم این هست که فایل ها رو به طور دستی روی سرور آپلود کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 21، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 21، 2011 سایت شما رو لوکال هاست نصبه یا رو اینترنته ؟؟؟!!راستی وقتی نصب میکنید آخرین مرحله که نام فروشگاه و رمز مدیر و اینا رو تنظیم میکنید باید کشور ایران رو انتخاب کنید . اینجوری اتوماتیک همه چیز تنظیم میشه به زبان فارسی .اگر هم هیچکدام از این راهکارها جواب نداد احتمالا ایراد از هاستتون هست .اگه نتونستید میتونم براتون نصب کنم زبان رو . فقط کافیه یه مدیر با حق دسترسی پایین ایجاد نمایید تا من وارد قسمت مدیریت سایتتون بشم و همه چیز رو تنظیم کنم . به هر حال من در خدمتتون هستم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .