hatefi ارسال شده در شهریور 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2013 با سلام و خسته نباشید محصولات فروشگاه من خیلی زیاد هستمیخاستم ببینم امکانش هست با ترفند یا ماژولی بتونم همزمان چندیدن محصول رو وارد فروشگاه کنم؟ "موضوع جستجو شد نتیجه ای نداشت" با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hatefi ارسال شده در شهریور 12، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2013 یکی از دوستان در مورد فایل اکسل و ایناگفته بود زیاد متوجه نشدممیشه راهنمایی کنید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2013 دقیق ترین توضیح در همون تاپیک گفته شده بود. تا جایی که یادمه برخی از دوستان موفق شده بودند این کار رو انجام بدن. یه راه دیگه هم اینه که پرستا رو روی لوکال نصب کنید و محصولاتتون رو اونجا وارد کنید سپس پرستا شاپتون رو از لوکال به هاست انتقال بدید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hatefi ارسال شده در شهریور 12، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2013 متاسفانه نتونستم اون تاپیک روپیداکنممیشه لینکش روبدید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2013 عبارت CSV رو در انجمن جستجو کنید یسری آموزش در همین رابطه پیدا خواهید کرد که فکر میکنم کارساز باشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2013 سلامشریف جان هم در حال آماده کردن ماژولی در این زمینه هستند. البته نمیدونم کی حاضر میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .