mohammad25 ارسال شده در شهریور 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2013 سلام دوستان من یک مشکل در ساختن یوزر جدید دارم میخوام یک یوزر جدید برای نویسنده درست کنم ولی فقط اجازه دسترسی به مطالب خودش را فقط داشته باشه من از بخش کارمندان مترجم رو انتخاب می کنم ولی اجازه دسترسی به مطالب مدیر را دارد و حتی می تواند آنها را حذف کند لطفا کمک کنید چکار کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2013 چنین چیزی امکان نداره با پرستاشاپ که هر کسی به محصولات خودش دسترسی داشته باشه . منطقی هم نیست اینجوری باشه ، چون وقتی یک فروشگاهی چند نفر کارمند داره طبیعتا همه اونا با هم در ارتباطند و جدا از هم نیستند که همه چیشون خصوصی باشه . با امکانات دیفالت پرستاشاپ نمیتونید چنین چیزی رو پیاده سازی کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammad25 ارسال شده در شهریور 13، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2013 چنین چیزی امکان نداره با پرستاشاپ که هر کسی به محصولات خودش دسترسی داشته باشه . منطقی هم نیست اینجوری باشه ، چون وقتی یک فروشگاهی چند نفر کارمند داره طبیعتا همه اونا با هم در ارتباطند و جدا از هم نیستند که همه چیشون خصوصی باشه . با امکانات دیفالت پرستاشاپ نمیتونید چنین چیزی رو پیاده سازی کنید . سلام با شخصی سازی ایا چنین امکان میشه بهش داد هزینه اش چقدر میشه........... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .