mamal190 ارسال شده در شهریور 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 16، 2013 چند تا حرف انگلیسی زیر هدر سایت اضافه شده از کجا میشه پاکشون کرد؟ اگر پاک بشه توی قالب مشکلی ایجاد نمی کنه؟www.biaketab.irver:1.5.2در عکس پیوست مشخص شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 17، 2013 احتمال میدم از یک ماژول باشهاز بخش کارایی ها کوچک سازی html رو خاموش کنید Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Beta نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mamal190 ارسال شده در شهریور 17، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 17، 2013 ممنون مربوط به ماژول تگ گوگل بود که اصلاح کردم. ولی از دیروز باکس جستجو از وسط هدر به سمت راست و روی لوگو قرار گرفته. از کجا می شه به حالت اول اون رو برگرداند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 18، 2013 ماژول ها » موقعیت هابا جابه جایی ماژول به نتیجه میرسید Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Beta نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mamal190 ارسال شده در شهریور 19، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2013 امکان داره دقیق تر توضیح بدید؟ من نتونستم تغیرر بدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
member99 ارسال شده در شهریور 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2013 این ماژول بلاک سرچ هست که باید در Header of pages باشه از طریق پنل مدیریت (ماژول ها> جایگاه ها) درستش کنید...اگر دیدید که جاش درسته باید از طریق ویرایش کدهای سی اس اس right را left کنید-----ضمن اینکه فروشگاه شما را دیدم... سایت زیر را نگاه کنید، پرستا هست و در ورژن های قدیمی ترش، زمینه کاری اش هم مثل شما فروش کتابه! خودتون مقایسه کنید:http://www.ketabforooshe.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tehranwifi ارسال شده در مهر 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2013 با عرض سلام یک منو طوسی رنگ در پایین صفحه وجود داره که من می خوام حذفش کنم اما نمیدونم از کجا حذف میشه لطفا راهنمایی کنید Money back guarantee.In-store exchange.Payment upon shipment.رایگان است100% secure payment processing. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2013 با عرض سلام یک منو طوسی رنگ در پایین صفحه وجود داره که من می خوام حذفش کنم اما نمیدونم از کجا حذف میشه لطفا راهنمایی کنید Money back guarantee.In-store exchange.Payment upon shipment.رایگان است100% secure payment processing.دوست عزیزم هر سوال رو در جای مربوط به خودش بپرسید ماژول blockreinsurance رو غیر فعال کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tehranwifi ارسال شده در مهر 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2013 با عرض سلام لطفا یک نفر راهنمایی کنه دکمه cach out پرداخت رو چجوری میشه فارسی کرد از کجا ؟ و چگونه می شه سبد خرید رو ویرایش کرد ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2013 با عرض سلام لطفا یک نفر راهنمایی کنه دکمه cach out پرداخت رو چجوری میشه فارسی کرد از کجا ؟ و چگونه می شه سبد خرید رو ویرایش کرد ؟دوست عزیزم دوباره تکرار میکنم در جای مناسب پست ارسال کنید! در غیر این صورت اخطار دریافت خواهید کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tehranwifi ارسال شده در مهر 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2013 جناب آقای مدیر سایت بنده گشتم موضوع ی در مورد مشکل من در فروم شما نبود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2013 خب این دلیل نمیشه که در یک تاپیک نامربو سوالاتتون رو بپرسید میتونید یک تاپیک جدید در مکان صحیح ارسال کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .