megamon ارسال شده در شهریور 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 25، 2013 با سلام به دوستان و اساتید عزیز : من قالب free Samples یا همون قالب دوچرخه رو خودم فارسی و دو جهته کردم ولی به یک مشکل برخوردم و اینکه وقتی فروشگاه روی فارسی قرار میگیره توی بخش جستجو که یک کلمه رو تایپ می کنیم هیچ عکس العملی نشون نمیده و لیست محصولات مرتبط با اون کلمه رو نمیاره ولی وقتی فروشگاه روی انگلیسی قرار میگیره مشکلی نیست . گفتم شاید مشکل از کار خودم و دو جهته کردن خودم باشه , قالب فارسی شده و راست چین شده رو از بازارچه دریافت کردم ولی باز همون مشکل پابرجاست . در ضمن از پرستاشاپ نسخه 1.4.9 فارسی و راست چین شده خود سیات استفاده کردم . لطفا راهنمایی کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در شهریور 26، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 26، 2013 محصول جدید اضافه کردید یا محصولات پیش فرض رو جستجو میکنید ؟ ایندکس ها را مجددا ایجاد کنید احتمالا باید مشکلتون حل شه از قسمت تنظیمات -> جستجو -> ساخت دوباره فهرست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
megamon ارسال شده در شهریور 29، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 29، 2013 با سلام : ممنون از راهنماییتون . مشکل حل شد . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedssn ارسال شده در آذر 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2014 محصول جدید اضافه کردید یا محصولات پیش فرض رو جستجو میکنید ؟ ایندکس ها را مجددا ایجاد کنید احتمالا باید مشکلتون حل شه از قسمت تنظیمات -> جستجو -> ساخت دوباره فهرستسلام1-جستجوی سریع ، کدام موارد را ایندکس میکند؟در کل میخواهم بدانم برای اینکه کالایی در ایندکس قرار بگیرد کلمات را باید در کجا بنویسم 2-آیا نام شاخه ها نیز جزء موارد ایندکس است؟ یا اینکه فقط اجناس ایندکس میشوند؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آذر 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2014 فقط محصولات رو ایندکس میکنه . نام محصولات نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2014 به بخش تنظیمات » جستجو مراجعه کنید تا بتونید اولویت های ایندکس و جستجو رو ببینید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
s_ahmadneya ارسال شده در دی 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 22، 2014 با اینکه عدد در نام محصول استفاده شده مثل محصول پیراهن مردانه کد107 اما در جستجو با اعداد جستجو نمی کند اما با حروف جستجو انجام می دهدچرا اینطوری است؟مشکل داره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2014 حداقل حروف برای جستجو مهم هست. ببینید حداقل روی چند تنظیم هست Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .