loderi ارسال شده در شهریور 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2013 سلامببخشید ...تو بخش مدیریت به یه مشکل برخوردم . وقتی چندبار کلید ذخیره رو میزنم (چند تغییر رو سیو میکنم) یه دفعه به این مشکل بر می خورم . و دیگه هیچ تغییری سیو نمیشه .نسخه من 1.5.4.1 است البته 1.5.2.1 هم نصب کردم همینطوربود . میشه مشکل هاست باشه ؟لطفا راهنماییم کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در شهریور 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2013 در بعضی مواقع چنین مشکلاتی من هم دارم که این فکر کنم از هاست باشه و Back که میزنم و دوباره درخواستمو میدم حل میشه البته خیلی خیلی کم واسم پیش میاد چیزه مهمی نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2013 وقتی این پیام رو میبینید باید دیباگ رو روشن کنید تا خطا رو ببینیداین نسخه ها مشکدل ندارند و مشکل شما داخلی است نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
loderi ارسال شده در مهر 6، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2013 دیباگ رو روشن کردم ولی باز هم همونجوری شد !!!؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2013 مشکل داخلی در هاستتون داریدیه راه بررسی لاگ خطاهاستیه راه هم درخواست بررسی فنی از طریق بازارچهموفق باشید Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Beta نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .