saeedsobhkhiz ارسال شده در شهریور 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 29، 2013 سلاممن پرستا فروشگاه را از نسخه 1.4 به 1.5 بروز رسانی کرده ام و سبد خرید و حساب کاربریش اطلاعات را می پرونه . یعنی وارد حساب میشید و با رفرش شدن حساب کاربری خارج میشه یه نسخه 1.5 از اول نصب کردم دیدم مشکلی نداره و مشکل از بروز رسانی هست . حالا میخوام دیتا بیس مربوط به سفارش ها ، محصولات و حساب های کاربری را منتقل کنم .آیا این امکان وجود داره ؟نام فیلدها را مدیران مربوطه میدانند یا خیر؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در شهریور 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 29، 2013 شما باید منبع مشکل رو پیدا کنی - آدرس وبسایت رو قرار بده شاید بشه مشکل رو فهمیداین که شما بخوای روی پرستاشاپ 1.5 خامی که ریختی اطلاعات پرستای قبلیت رو منتقل کنی زیاد ممکنه راحت نباشه و در صورت اشتباه ممکنه مشکلاتی پیش بیاد من دیتامدل های هر دو نسخه پرستا 1.4 و 1.5 رو روی اسکای درایو (به دلیل حجم زیاد) آپلود کردم ولی به شما توصیه نمیکنم دستی این کار رو انجام بدی http://sdrv.ms/12tevOE نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedsobhkhiz ارسال شده در شهریور 29، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 29، 2013 درست شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در شهریور 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 29، 2013 من این مشکل رو مشاهده نکردم - یه اکانت ساختم و صفحه رو رفرش کردم ولی مشکلی پیش نیومد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedsobhkhiz ارسال شده در شهریور 29، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 29، 2013 کمی صبر کنید . در اینترنت اکسپلورر دیرتر ولی در موزیلا و کروم بعد از تقریبا یک دقیقه کافیه روی منوی جزئیات حساب کاربری کلیک کنید سریع خارج میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .