pouyandesign ارسال شده در شهریور 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 29، 2013 سلام دوستان و اساتید محترممن با یه مشکل عجیب رو به رو شدم سایت با پ.ر.ا.ک.س.ی بالا میاد اما بدون اون با این ارور موجه میشم :Link to database cannot be established.چرا؟؟؟پرستا 1.4لینک : kar-dasti.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در شهریور 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 29، 2013 احتمالا از کش خونده شده براتون الان مشکلی نیست اگه از کروم استفاده میکنید به صورت معمولی سایت رو لود کنید از طریق CTRL+SHIFT+R نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pouyandesign ارسال شده در شهریور 29، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 29، 2013 احتمالا از کش خونده شده براتون الان مشکلی نیست اگه از کروم استفاده میکنید به صورت معمولی سایت رو لود کنید از طریق CTRL+SHIFT+Rدوست عزیز قطعا از کش نمیتونه باشه . من چک کردم با چند سیستم و مرورگر مختلف !! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در شهریور 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 29، 2013 من فروشگاه رو تست کردم و مشکلی نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
galina ارسال شده در شهریور 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2013 من باز كردم همين پيغام رو داد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2013 صد درصد از هاستتونه ، این خطا یعنی اینکه به دیتابیس نمیتونه وصل بشه . از طریق پشتیبانی هاستتون پیگیری کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2013 سرور پایگاه داده هاستتون از دسترس خارج میشه و این پیام رو میده Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Beta نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .