admin ارسال شده در دی 23، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 23، 2011 و اما امروز به خاطر بد قولی که سر قالب ایرانی حباب کردم تصمیم گرفتم تا یجوری (به قول معروف) دل کاربرامونو بدست بیارم! امروز براتون قالب فروشگاه خودم (p30-market.ir) رو برای پرستا 1.4 آماده کردم. شاید تونسته باشم بخشی از بد قولیم رو جبران کنم! بریم سر اصل مطلب نمایی از قالب [align=right]ویژگی های این قالب:سازگاری کامل با پرستا شاپ 1.4محیط کاملا فارسی، راست چین و ایرانیطراحی اصولی و بدون ایجاد اختلال در کارایی سئوی سایتویرایش یافته از قالب پیشفرض پرستارنگ ملایم و کاربر پسندعکس های به کار رفته کاملا اختصاصی می باشندمناسب برای هر نوع فروشگاهسرعت بالای بارگذاری عکس هامنوهای زیبادارای 3 ستون (چپ ، وسط و راست)قالب کاملا اختصاصی انجمن پشتیبانی پرستا شاپ فارسیکد باز و قابل تغییردارای فایل های css آزاد برای تغییردموی زنده قالب: ورود به فروشگاه پی سی مارکت برای مشاهده ی دموی آنلاین برای دریافت رایگان قالب از بازارچه پرستا شاپ اینجا کلیک کنید موفق باشیدمهرشاد ذاکریان [/align] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rayan ارسال شده در اسفند 2، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 2، 2011 سلام خیلی ممنون از شمااز چه طریق قالب درورژن 1.4 را می توان نصب کردو اگر همین دانلود جدید را هم نصب کنیم باز هم سی اس اس را تغییر بدهیم؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 2، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 2، 2011 سلام برای نصب این قالب کافیه اون رو در پوشه ی themes بریزید و از حالت فشرده خارج کنید. سپس از منوی مدیریت روی سربرگ ماژول ها -> قالب ها برید و روی قالب p30-market کلیک کرده و ذخیره رو بزنیددر مورد سوال دومتون باید بگم خیر. نیازی به تنظیم مجدد سی اس اس در فایلی که در بازارچه قرار دارد نیست موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dadasalam ارسال شده در فروردین 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 1، 2012 سلام من اینو روی 1.3 نصب کردم اما قالب بالا نمیاد فقط نوشته ها بالا میاد چیکار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 1، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 1، 2012 دوست عزیزم این قالب برای پرستا شاپ 1.4 هستش! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
S-Mahdi ارسال شده در مرداد 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2012 سلام ممنون از زحمات شما؛قالب رو از طریق نصاب پوسته در قسمت مدریت اپ می کنم ولی پیغام میده که فایل تنظیمات نامناسب ! چیکار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در مرداد 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2012 گویا این قالب از طریق ماژول استخراج نشده و شما نمیتونید با این ماژول اون رو وارد کنید فایل زیپ رو باز کنید قالب رو در پوشه ی themes قرار دهید در قسمت مدیریت قالب رو انتخاب کنید سپس ماژول هایی که همراه قالب هست (در فولدر modules ) داخل این فولدر modules پرستاشاپ کپی کنید (prestashop->modules) و ماژول ها رو تک تک نصب کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shik3da ارسال شده در مرداد 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 12، 2012 بابا توروخدا لینک رو یه جوری بذارید آدم سریع دانلود کنه دیگه بخدا سر گیجه گرفتم تا لینک دانلود رو پیدا کردم نا سلامتی مرجع هست اینجا پوزش بابت لحن عصبیم دیگه ااااااااوفولی مرسی بابت قالب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dvdlar2005 ارسال شده در آبان 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 4، 2012 من یک مشکل با این قالب دارم اون اینکه در ویرایشگر متن درست عمل نمی کندوبه طور مثال اگر وسط نوشته حروف اینگلیسی باشد آن را در سر سطر نمایش می دهد.اما نوشته ها را در سایت درست استحال چکنم که در ویرایشگر درست نشان داده شود؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 14، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2012 ویرایشگر متن محصول ارتباطی با قالب نداره موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mojtava ارسال شده در آبان 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2012 سلام لینک دانلود قالب پیدا نمیکنم ؟؟ کجاست نه تو بازچه هست نه اینجا ؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 22، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2012 دوست عزیزم توی بازارچه که به سبدتون اضافه کنید و سفارش بدید (البته رایگانه) بلافاصله به ایمیلتون ارسال میشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jaber ارسال شده در آذر 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2012 سلام دوستان من تازه عضو شدم و قصد دارم از این سیستم پرستاشاپ استفاده کنمو از این قالب هم خوشم اومده دانلود و نصب کرده ام به خوبی کار می کنه می خوام در قسمت هدر سایت تغییراتی ایجاد کنم مثلا می خوام لوگوی سایت رو ببرم سمت چپ هدر و باکس سرچ و ... رو بیارم سمت راست هر کار کردم نتوسنتم تغییرش بدم فایل header.tpl درون فولدر قالب رو هم تغییر دادم اما هیچ تغییری نکرد از دوستان ممنون می شم برام تغییر بدن و فایل رو پیوست کنند یا راهنمایی کنند که اینکار رو انجام بدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 3، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2012 بعد از این که یک فایل tpl رو تغییر میدید باید کامپیال رو از قسمت (مدیریت -> تنظیمات -> کارایی ها) فعال کنید و کش رو غیر فعال کنید و یک بار صفحه اصلی فروشگاهتون رو رفرش کرده و دوباره کامپایل و کش رو به حالت اول برگردونید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2012 سوال شما در جای نامناسب پرسیده شده و کمکی نمیتونم بکنم.سوال شما مربوط به این قالب هست اما کلی هست و باید تاپیک جداگانه بزنید.از چیزی که میخواید عکس تهیه کنید و تاپیک بزنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jaber ارسال شده در آذر 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2012 ببخشید دوست من تاپیک جدید رو ایجاد کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zib2 ارسال شده در بهمن 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2012 سلام قالب زیبایی اما دوتاسوال:یک: هنگام خرید و انتخاب گزینه پرداخت کلمه ی "بعدی" اصلا دیده نمیشه یعنی با رنگ زمینه یکیه و کاربر نمیتونه ببینه. چطوری میتونم رنگش رو عوض کنم؟دوم : رنگ بکگراند آبیه و من دوست دارم عوضش کنم اینو از کدوم بخش انجام بدم.راستی من هر فایلی رو میخوام ویرایش کنم از داخل هاست میگه نمیدونم لایسنس داره و قابل ویرایش نیست و کلا نمیتونم هیچ تغییری انجام بدم در این مورد هم اگه میشه راهنماییم کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .