mamal190 ارسال شده در مهر 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 1، 2013 سلامیکی از شرایط دریافت نماد الکترونیک باز شدن صفحات لینک داده شده در سایت، باز شدن در یک صفحه جداگانه است. ولی در قالب پیش فرض با کلیک روی تبلیغات و یا لینک فیس بوک، لینک مورد نظر در همان صفحه باز می شود . چطور می توان لینک های داخل صفحه را به یک صفحه دیگر ارجاع داد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2013 این کار فقط با ویرایش تک تک tpl های مورد نظر ممکنهباید صفت target=_blank رو به تگ a اضافه کنید Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Beta نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
علی بیگیان ارسال شده در مهر 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 24، 2016 سلام دوستان من برای نماد الکترونیکی اقدام کردم و اون رو هم دریافت کردم.مدتی هست که اسم سایتم رو عوض کردم به همین خاطر باید دوباره برای نماد اقدام کردم که اینبار چند ایراد از سایتم گرفته که متوجه نمیشم منظورش چی هست در صورتی که قبلا این ایرادها رو نگرفته بود. ایرادهایی که گرفته از این قراره: "درج تمامی هزینههایی که برای خرید کالا/خدمت برعهدهی مشتری خواهد بود، در فرآیند سفارشگذاری در سبد کالا یا پیش فاکتور (مانند قیمت کالا یا خدمت ، هزینه تماس، هزینه حمل، هزینه بستهبندی)" لطفا اگر کسی اطلاع داره به من کمک کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .