nyper ارسال شده در مهر 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 1، 2013 درود بر همه.من 3تا مشکل دارم.اولی اینکه هنگام آخرین مرحله سفارش وقتی روی پرداخت پارسپال کلیک میشه درخواست عضویت میکنه در حالی که من پرداخت مهمان رو فعال کردم! 2 اینکه وسط ثبت سفارش این ارور رو میده که عکسشو گذاشتم! 3 ومی هم یه بار پست گذاشتم ج نگرفتم اینکه میخوام تمامیه قیمت های فروشگاه به تومان باشه نه ریال! (از قسمت ارز ها ریال رو غیرفعال کردم) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2013 یک آدرس دیگه ثبت کنید و امتحان کنیدپارسپال رو ما ننوشتیم و بررسی هم نشده. ممکنه مشکل داشته باشهپرداخت مهمان هم خاموش کنیدمطمئن نیستم این ماژول بدون ریال کار کنه. باید تست کنید Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Beta نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nyper ارسال شده در مهر 2، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2013 با هر ادرسی اون ارور رو میده!خوب الان ریال رو غیرفعال کردم ولی متاسفانه بازم با ریال نشون میده...من میخوام همه چی تومان بشه امکانش هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2013 امکان نداره دوست منمیشه لطف کنید آدرس بدید؟ Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Beta نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nyper ارسال شده در مهر 3، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2013 خیلی ممنون حل شد... رفتم اسم ریال رو کردم تومان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2013 کار اشتباهی هست که انجام دادید البته اگه به جز پارسپال با ماژول دیگه ای کار کنید Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Beta نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali_nioton ارسال شده در مهر 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2013 خیلی ممنون حل شد... رفتم اسم ریال رو کردم تومان این کار موقع پرداخت مشکل ایجاد نمیکنه ؟؟؟ !!!! یعنی اگه از درگاه بانک ها استفاده کنیم به ریال پول کم میشه یا تومان ؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nyper ارسال شده در مهر 7، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2013 من با پارسپال کار میکنم و هیچ مشکلی ندارم چون برای ماژول پارسپال هیچ واحد ارزی تعریف نشده درگاه های بانکی دیگه رو نمیدونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2013 چون شما یک ماژول دارید مشکل ندارید. دوستان دیگه دقت کنند این راه توصیه نمیشه Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Beta نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali_nioton ارسال شده در مهر 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2013 الان منم همین مشکل رو پیدا کردم یعنی واحد ارز چه ریال باشه چه تومان تو قسمت کاربری مینویسه ریال بخش مدیریت درسته مشکل ترجمه اس ؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .