itesalat ارسال شده در مهر 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2013 با سلامبعد از ارتقا از 1.4 به 1.5 محصولات داخل شاخه پرفروش ترین ها دیده نمیشوند و هر خرید جدیدی هم اونجا ثبت نمیشه قبل از تغییر ظاهر این مشکل بودمشکل از کجاست؟با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2013 احتمالن ماژول آمارگیر مربوطه غیرفعال شده Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Beta نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
itesalat ارسال شده در مهر 3، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2013 ماژول فعاله حذفش کردم دوباره نصبشم کردم بازم مشکل حل نشد بازنشانیم کردم نشدنسخه دیگه ای ازین ماژول در دسترس نیست؟نسخه من 1.1 هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2013 نیاز به بررسی فنی داریدبیشتر از این در محیط عمومی نمیشه اطلاعات کسب کرد تا مشکل حل بشهدرخواست بررسی فنی بدید از بازارچه Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Beta نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alikh1360 ارسال شده در دی 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2014 با سلام و عرض ادبماژول پرفروش ترین ها در سایت من قیمت محصولات رو مثلا به جای 2000000 ریال نشون میده 124000000 ریال. البته من قبلش ارز پیش فرض رو روی تومان قرار دادم و دوباره به حالت اول برگردوندم (به خاطر ماژول جهان پی). اما پر فروش ترین ها قیمت ها رو به این صورت نشون میده. چه کار باید بکنم؟ ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2014 سلامنرخ ارزها رو اصلاح کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alikh1360 ارسال شده در دی 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2014 با سلاماون مشكل حل شد اما قيمت ها رو 10 برابر نشون ميده در حالي كه محصولات در سايت قيمت درستي دارندبنده ارز پيش فرض رو روي تومان گذاشتمنسبت تومان به ريال رو هم با نسبت 1 به 10 تنظيم كردم و هم 0.1 به 1 فرقي نكرد مثلا محصولي رو كه گذاشتم 100000 تومان همه جا همين قيمت نشون داده ميشه اما در بلوك پرفروش ترين ها 1000000 تومان نشان داده مي شهميشه بيشتر راهنمايي كنيد ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 13، 2014 کش سایت رو پاک کرده و کامپایل رو فعال کنیدبرای اطلاعات بیشتر در مورد کامپایل سوالات متداول رو ببینید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .