mrs.rezaei ارسال شده در مهر 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2013 سلام وقت بخیر من تازه پرستا شاپ 1.5.4.1 را روی سرورم نصب کردم . وقتی سئو را فعال میکنم عکس محصولات نمایش داده نمی شود و وقتی روی جزئیات کلیک میکنم یک صفحه سفید با پیامThe resource you are looking for has been removed, had its name changed, or is temporarily unavailableمی آید تمام موضوعات قبلی که فرمودید urlfrindly ,mod_rewrite را از سرورم پرسیدم گفتند فعاله. اما در مدیریت خطای فعال نبودن می دهد.سی پنلم admindirect است فایل htaccess را نساخته بود خودم یک فایل خالی .htaccess گذاشتم و با فعال کردن سئو اطلاعات در آن ریخته شد.البته ماژول تبلیغات در همه جا را نیز نصب کردم عکس را آپلود می کنم ولی نمایش نمی دهد و وقتی با copy image url آدرس را کپی و در نوار آدرس مینویسم مجدد خطای بالاThe resource you are looking for has been removed, had its name changed, or is temporarily unavailableرا میدهد.خواهشمندم شما راه حلی پیشنهاد کنید.با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2013 سلامآدرس سایت ؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrs.rezaei ارسال شده در مهر 3، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2013 http://www.shikkala.com/index.php نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrs.rezaei ارسال شده در مهر 4، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2013 سلام مجددمن تمام سایت را بک آپ گرفتم و روی لوکال آوردم و درست شد. این نشان میدهد که از سرور است اما چه مشکلی؟ که من از آنها بپرسم.و اینکه اگر سروری خوب که کاملا با پرستا هماهنگی دارد میشناسید را به من پیام خصوصی کنید که اگر مشکلم حل نشد سرورم را عوض کنملطفا مرا راهنمایی کنید.با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .