sara ارسال شده در دی 24، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 24، 2011 سلاممن میخوام از قسمت مدیریت که یه قسمتی به نام تصاویر هست که میتونیم از اون قسمت اندازه تصاویر خودمون رو تغییر بدیم رو جوری تنظیم کنم که فقط عکس زیر شاخه ها رو بتونم بزرگ کنم مانند تصویر زیر,ممنون میشم راهنماییم کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 24، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 24، 2011 این امکان فکر نمیکنم از بخش مدیریت وجود داشته باشه. یا باید با دستکاری درسایز عکس هاتون این کار رو انجام بدید یا کل بند انگشتی ها رو تغییر سایز بدید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 24، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 24، 2011 این امکان وجود داره . اول باید یه تو قسمت تصاویر یه چیز دیگه اضافه کنید به اسم مثلا زیرشاخه ها . بعدش هر اندازه ای که دلتون میخواد بهش بدید . حالا باید برید تو کدهای قالبتون این تنظیمات جدید رو اعمال کنید که یکم باید از php سررشته داشته باشید . اگه نتونستید پیام خصوصی بدید براتون حل کنم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sara ارسال شده در دی 24، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 24، 2011 ممنون میشم بگید تو کدوم فایل tpl رو باید ویرایش کنم که مخصوص تصاویر زیر شاخه ها هستش. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 24، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 24، 2011 دوباره سلامباور کنید دوستان اگه یکی 2 ساعت تو روز وقت اضافه داشتم مطالب آموزشی جالبی رو در مورد پرستاشاپ ، قالب و طراحی حرفه ای براتون مینوشتم . حیف که سرم شلوغه فعلا . اما بریم سر آموزش- اول باید بریم تو قسمت قالب مورد نظرمون و فایل category.tpl رو باز کنیم . میتونید از ناد پد یا وردپد ویندوز استفاده کنید.البته بهتره اول با wordpad بازش کنید بعد ذخیره کنید . بعدش با notepad بازش کنید تا بهم ریختگی نداشته باشه - حالا عبارت زیر رو پیدا کنید .( حدودا سطر 68 باید باشه . البته تو قالبهای مختلف فرق میکنه ) %7B$link- {else} %7B$img_cat_dir%7Ddefault-medium.jpgحالا برید تو قسمت مدیریت و تصاویر و از اونجا یه گزینه دیگه اضافه کنید به اسم " zirshakhe " و اندازش رو هر چی دلتون خواست قرار بدید.- خوب میرسیم سر قسمت جالب کار - کد بالایی رو با کد زیر جایگزین کنید و فایل category.tpl رو ذخیره کنید . فقط دقت کنید اشتباه نکنید که قالبتون بهم میریزه%7B$link- {else} %7B$img_cat_dir%7Ddefault-medium.jpgکار تموم شد . سخت که نبود ؟؟ حالا یه کار مونده که باید انجام بدید . برید تو قسمت مدیریت و قسمت تنظیمات تصاویر و ایجاد دوبار هبند انگشتی ها رو کلیک کنید تا تصاویرتون از اول ساخته بشند . فقط یه چیز دیگه یادم رفت بگم . باید برید تو قسمت تنظیمات مدیریت و اعمال کامپایل رو فعال کنید بعد برید تو سایتتون تا بتونید تغییرات رو ببینید . بعدش برگردید و اعمال کامپایل رو غیرفعال کنیدحالا میتونید از کاری که انجام دادید لذت ببرید تشکر و سپاس و اعتبار هم نمیخواد !!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .