navid_8 ارسال شده در مهر 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2013 سلاممن از پرستا شاپ 1.4.9.0 استفاده میکنم و دیروز یکدفعه به مشکل برخوردم.مشکل اینه که دیگه سایت لود نمیشه و هنگام لود کردن سایت با صفحه سفید رو به رو میشم.فایل error_log رو بررسی کردم و با خطاهای [04-Jul-2013 14:43:41] PHP Fatal error: Call to undefined function mcrypt_decrypt() in /home/thisshop/public_html/classes/Rijndael.php on line 61[04-Jul-2013 14:46:12] PHP Fatal error: Call to undefined function mcrypt_encrypt() in /home/thisshop/public_html/classes/Rijndael.php on line 46[04-Jul-2013 14:48:11] PHP Fatal error: Call to undefined function mcrypt_encrypt() in /home/thisshop/public_html/classes/Rijndael.php on line 46[04-Jul-2013 14:48:43] PHP Fatal error: Call to undefined function mcrypt_encrypt() in /home/thisshop/public_html/classes/Rijndael.php on line 46[04-Jul-2013 14:51:08] PHP Fatal error: Call to undefined function mcrypt_decrypt() in /home/thisshop/public_html/classes/Rijndael.php on line 61[04-Jul-2013 14:51:11] PHP Fatal error: Call to undefined function mcrypt_encrypt() in /home/thisshop/public_html/classes/Rijndael.php on line 46 رو به رو شدم.لطفا بفرمایید دلیل این مشکل چیه و چه جوری میشه حلش کرد.لطفا سریع راهنایی کنید.با تشکر http://thisshop.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
navid_8 ارسال شده در مهر 4، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2013 خوشبختانه مشکل خود به خود حل شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2013 اکثر مشکلات پرستاشاپ برمیگرده به هاستینگ و تغییرات و داون شدن ها و تغییر کیفیت خدمات و ... متاسفانه همیشه باید حسرت داشتن یک هاست درجه یک مثل hostgator رو داشته باشیم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zagros12 ارسال شده در دی 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 15، 2013 فروشگاه من هم همین خطارو میده، خواهشا راهنمایی کنیدچه شکلی را فعال کنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 15، 2013 سلامmcrypt_encrypt رو باید فعال کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hadi1404 ارسال شده در تیر 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 11، 2014 سلاموقتی ماژول شاخه ها رو فعال میکنم با این خطا مواجه میشم : بابد چکار کنم؟ Fatal error: Call to undefined methodCategory::hideCategoryPosition() in /home/kamvafou/domains/kamva-fourooshi.ir/public_html/modules/blockcategories/blockcategories.phpon line 139خط 139 row['name'] = Category::hideCategoryPosition($row['name $$']); نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .