OM1D ارسال شده در مهر 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2013 درخواست نوشتن ماژول حرفه اي تحويل خودکار براي پرستا شاپ 1.3 رو از دوستانیکه وارد هستند رو دارم :1- تحويل خودکار محصولات (کد/سيدي کي/شارژ) بعد از پرداخت موفق مشتری2- ايميل کردن محصولات پس از پرداخت موفق به ايميل مشتري3- امکان نمايش کدهاي ارسال شده در بخش سفارشات کاربر4- در صورتيکه نياز به آپگريد به نسخه 1.5 يا 1.4 پرستا باشد بايستي حتما ديتابيس حال حاضر فروشگاهم بدرستي تبديل شود5- در صورت نياز به آپگريد ، ماژول هاي بانکي ملت و پرداخت امن پاسارگاد براي 1.4 يا 1.5 حتماً بايد آماده نصب و استفاده باشند دوستانیکه میتونند زحمت بکشند و این ماژول رو بنویسند لطفاً پیغام خصوصی بزنند تا در مورد هزینه و سایر موارد صحبت بکنیممتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
imaan ارسال شده در اردیبهشت 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 14، 2014 دوستان منم برای فروش لایسنس آنتی ویروس تو سایتم به این ماژول در نسخه 1.5.4.1 نیاز دارم. هنوز این ماژول نوشته نشده ؟ واقعا غیر ممکنه که تو پرستاشاپ فکری برای این نوع فروش نکرده باشن.پیشاپیش ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
soltane7posh ارسال شده در خرداد 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2014 درود منم دنبال این ماژول هستم برای فروش سی دی کی بازیها و xbox live gold کسی نداره ؟ برای 1.5 میخوام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
soltane7posh ارسال شده در شهریور 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2014 آپ ! کسی کمکی راهنمایی ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2014 ماژول خارجیش موجوده ، اگه نیاز دارین در بازارچه شماره تماس هست ، تماس بگیرین و بعد از هماهنگی براتون خریداری میشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .