aitshop ارسال شده در مهر 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2013 من سایت لوکال خودمو روی هاست آپلود کردم اما وقتی میخوام کالای جدید اضافه کنم این پیام رو میده:خطایی هنگام ساخت شئ رخ داد. product و وقتی میخوام کالاهای قبلی رو ویرایش کنم این پیام رو:خطایی هنگام بروزرسانی شئ رخ داد. product () نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2013 دیباگ رو روشن کنید تا خطا ها رو نمایش بده بهتونموفق باشیدضمنا برای یک سوال فقط یک موضوع ایجاد کنید . ایجاد تاپیک های تکراری بر خلاف قوانین هست.لطفا نظم انجمن رو رعایت کنیدممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aitshop ارسال شده در مهر 8، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2013 دیباگ رو روشن کنید تا خطا ها رو نمایش بده بهتونموفق باشیدضمنا برای یک سوال فقط یک موضوع ایجاد کنید . ایجاد تاپیک های تکراری بر خلاف قوانین هست.لطفا نظم انجمن رو رعایت کنیدممنونممنون.چشم پوزش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aitshop ارسال شده در مهر 8، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2013 دیباگ رو روشن کنید تا خطا ها رو نمایش بده بهتونموفق باشیدضمنا برای یک سوال فقط یک موضوع ایجاد کنید . ایجاد تاپیک های تکراری بر خلاف قوانین هست.لطفا نظم انجمن رو رعایت کنیدممنونممنون.چشم پوزشدوست من با F12 رفتم توی دیباگ ولی هتگام اجرای این فرمان توی دیباگ خطایی نداد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2013 اون دیباگ نهدیباگ پرستاشاپتو انجمن جستجو کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aitshop ارسال شده در مهر 8، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2013 اون دیباگ نهدیباگ پرستاشاپتو انجمن جستجو کنیدخیلی جستجو کردم ولی پیدا نکردم.اگر لطف کنید بفرمایید چه کار کنم ممنون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2013 مشکلات و سوالات پرتکرار (قبل از هر سوالی بخوانید) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سلطانی ارسال شده در بهمن 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 29، 2013 با سلام.من هم همین مشکل رو دارم.قبلا با نسخه برداری محصول مشکل نداشتم ولی حالا اینجور شده.دیباگ رو روشن کردم و حالا موقع نسخه برداری محصول،دیباگ این پیغام رو نشون میده. http://8pic.ir/images/78029498144260993176.jpg دوستان اگه می تونن کمک کنن. واکنش ها : armindel 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سلطانی ارسال شده در اسفند 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 5، 2013 با سلام.مشکل من به کلی حل شد.چند روزی بود که توی بخش مدیریت/مشتریان/گروه ها ، یک بخش واسه ی مشتریان ویژه برای دادن تخفیف ساخته بودم که با حذف اون مشکلم به کلی رفع شد.با تشکر. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .