a.kakizadeh ارسال شده در مهر 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2013 با سلام.من وقتی مقدار وزن رو تو جستجوی لایه ای روی نوار لغزنده می گذارم ، ویژگی وزن در سایت نمایش داده نمی شود.لطفا راهنمایی کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2013 سلامفکر میکنم از پیکربندی ماژول جستجوی لایه ای قابل تنظیمه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 11، 2013 وزن محصولات رو وارد کردید؟ Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Beta نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
a.kakizadeh ارسال شده در مهر 13، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2013 بله- وزن محصولات رو تو قسمت مقدار ویژگی وارد کردم و در قسمت مشخصات محصول آن را انتخاب کردم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mmahdi ارسال شده در مهر 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2013 کسی نیست پاسخی بدهد؟ کمکی کند. ما برای وزن می خواهیم نوار لغزنده بگزاریم ولی در سایت این امکان نیست یادم هست که با نسخه ی 1.4.9 می شد با قالب دارچین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mmahdi ارسال شده در مهر 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 22، 2013 کسی نمی تونه کمک کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 22، 2013 سلاماین قابلیت هیچ مشکلی ندارهلا اقل تو قالب پیشفرض که درستهوزن به صورت پیشفرض یکی از ویژگیهاست. اگه شما دوباره وارد کردید باید دوباره اون رو از پیکربندی ماژول جستجوی لایه ای اضافه کنیدموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .