nyper ارسال شده در مهر 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2013 درود بر همه.از عنوان تایپک همه چی مشخصه ...تو انجمن سرچ کردم به نتیجه ای نرسیدم.من وقتی با ماژول گوگل سایت مپ نقشه برای سایتم میسازم یه فایل رو تولید میکنه با آدرس زیر:www.kadokala.ir/1_index_sitemap.xml ولی همونطور که میبینید 404 میده!!! میشه یکی کامل راهنمایی کنه؟آیا میشه کاری کرد که خودش آپدیت کنه اتوماتیک ؟ سوال دومم هم اینه که فایل hataccass زو از کجا میشه تولید کرد؟ ممنونیاحق نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mamal190 ارسال شده در مهر 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2013 چند روز پیش در یک موضوع ((مشکل اساسی در گوگل مپ)) این مشکل مطرح شد که جناب دانوش فرمودند مشکل از ماژول اصلی است. حتما گوگل مپ خود را به روز رسانی کرده اید به نسخه 2.2.3این مشکل وجود دارد و در فروم های اصلی هم مطرح شده ولی هنوز راه حلی ارائه نشدهاگر ماژول2.1.1 را دارید جایگزین کنید و اگر ندارید بگید تا همینجا برایتان بگذارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedsobhkhiz ارسال شده در مهر 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2013 اگر زحمتی نیست ورژن 2.1.1 را بزارید نقشه سایت منم ارور میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedsobhkhiz ارسال شده در مهر 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2013 مشکل را در خود فروم اصلی پرستا برطرف کردن کافیه کد مورد نظر را با با کد قبلی جایگزین و از دوباره فایل ROBOT.TXT را بروز رسانی کنید .من اینکار را انجام دادم مشکل برطرف شد 18 ساعت قبل این کد اصلاح شده لینک فرومhttp://www.prestashop.com/forums/topic/258334-bug-in-new-gsitemap-223-page-doesnt-exist/page__st__20لینک فایل اصلاحی : https://github.com/PrestaShop/PrestaShop-modules/tree/master/gsitemap نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mamal190 ارسال شده در مهر 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2013 نسخه 2.2.5 را از زیر دانلود و جایگزین قبلی کتیدgsitemap225.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nyper ارسال شده در مهر 10، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2013 مشکل را در خود فروم اصلی پرستا برطرف کردن کافیه کد مورد نظر را با با کد قبلی جایگزین و از دوباره فایل ROBOT.TXT را بروز رسانی کنید .من اینکار را انجام دادم مشکل برطرف شد 18 ساعت قبل این کد اصلاح شده لینک فرومhttp://www.prestashop.com/forums/topic/258334-bug-in-new-gsitemap-223-page-doesnt-exist/page__st__20لینک فایل اصلاحی : https://github.com/PrestaShop/PrestaShop-modules/tree/master/gsitemapمن از لینکی که دادین چیزی نتونستم متوجه بشم یعنی باید تک تک فایل هارو دانلود کنم؟نسخه 2.2.5 را از زیر دانلود و جایگزین قبلی کتیددانلود کردم باز مشکل پابرجاست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mamal190 ارسال شده در مهر 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2013 یعنی چی مشکل پابرجاستماژول کار نمی کنه؟سایت مپ ساخته نمی شه؟گوگل فایل ایجاد شده را ایندکس نمی کنه؟آیا 2 فایل ایجاد شده را برای وب مستر گوگل تعریف کردید؟مانند نمونه زیر فایل های ایجاد شده را باید برای گوگل وب مستر تعریف کنیداین گوگل مپ ها با ورژن جدید 225 ایجاد شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nyper ارسال شده در مهر 12، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2013 من که مشکلم حل نشده!کسی مشکلش حل شده؟اگه هست راهنمایی کنه لطفا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bita ارسال شده در آبان 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2013 سلام فقط كافيه به جايي كه فروشگاهتون رو نصب كردين بريد و اسم اون سايت مپ رو به index_sitemap.xml تغيير بديد و اين آدرس رو تو گوگل ثبت كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 20، 2013 شما باید فقط اولین فایلی که در ماژول لینک داده داخل گوگل ثبت کنید Sent from my Xperia using Tabatalk 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .