nima_haji ارسال شده در دی 25، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2011 سلام دوستان من از آموزش های موجود در سایت ها برای نصب قالب استفاده کردم ولی موفق نشدم قالب رو نصب کنم اگه ماکانش هست راهنمایی کنید ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramezooon ارسال شده در دی 25، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2011 با سلام خدمت دوست عزيز من با توجه به آموخته هام از عزيزان اين انجمن چند نكته را محض يادآوري بيان ميكنم تا انشااله بتونيد از قالب زيباي موبايل استور استفاده كنيد . من اين قالب را دارم و امتحان هم كردم كار ميكنه: در قسمت سي پنل قالب را در قسمت تم و ماژول ها را در قسمت ماژول ها آپلود بفرمائيد. در قسمت مديريت فروشگاه اين ماژول ها را فعال كنيد و در قسمت تم قالب موبايل استور را انتخاب كنين. موفق باشيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 25، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2011 دوست من یه نصیحت دوستانه رو از من قبول کن . برای فروشگاهت تا اونجا که ممکنه خودت قالب طراحی کن حتی اگه قالبی که خودت طراحی میکنی جزو مزخرف ترین قالبها باشه . تجربه ای که من تو این سالها کسب کردم اینه که بهترین کار اینه که قالب اصلی پرستاشاپ رو بردارید و کم کم روش کار کنید و مطمئن باشید بهتری ننتیجه رو کسب میکنید . چرا ؟/ چون قالب خود پرستاشاپ هم از نظر طراحی و هم از نظر سرعت بسیار بهتر از قالبهای بی کیفیت و قالبهایی است که استاندارد را رعایت نمیکنند . فقط مزیتی که دارند اینه که یکم رنگ و لعاب دارند.پرستاشاپ رو تو لوکال نصب کنید و هر روز یکم با قالبش ور برید به راحتی یه طراح قالب پرستاشاپی میشید. و اما در مورد قالب موبایل استور باید بگم من خودم به شخصه قبلا نصبش کرده بودم زیاد به نظرم جالب نیومد .یه چندتا مشکلات هم داشت که کلا بی خیالش شدم .نحوه نصب همه قالبها یکجوره و اونم اینه که میریزی تو پوشه theme و اگه ماژول همراهش بود اونا رو نصب میکنی و ترتیب بلوک ها رو میچینی.همین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sylvester ارسال شده در دی 31، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2011 و اما در مورد قالب موبایل استور باید بگم من خودم به شخصه قبلا نصبش کرده بودم زیاد به نظرم جالب نیومد .یه چندتا مشکلات هم داشت که کلا بی خیالش شدم . در صورت امکان اون چند تا مشکل را بگید تا همه بدوند.من قالبم رو دارم بر پایه موبایل استور میسازم.ممنون میشم اون مشکلات را اطلاع بدید تا ببینم اگر خیلی اساسی است بیخیال موبایل استور بشم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mortaza2006 ارسال شده در دی 31، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2011 و اما در مورد قالب موبایل استور باید بگم من خودم به شخصه قبلا نصبش کرده بودم زیاد به نظرم جالب نیومد .یه چندتا مشکلات هم داشت که کلا بی خیالش شدم . در صورت امکان اون چند تا مشکل را بگید تا همه بدوند.من قالبم رو دارم بر پایه موبایل استور میسازم.ممنون میشم اون مشکلات را اطلاع بدید تا ببینم اگر خیلی اساسی است بیخیال موبایل استور بشم. دوستان این قالب مشکلی نداره و حتی یک دمو به صورت موقتی گذاشته شده اگر شما مشکلی با این قالب دارید صدرصد از طرف خودتون هست در ضمن فقط چندتا مشکل جزئی داره که اونم زیاد مهم نیستولی در کل این قالب هیچ مشکلی نداره و کسانی که فکر می کنند این قالب مشکل داره اعلام کنه تا برطرف بشهمتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
titan2 ارسال شده در بهمن 17، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 17، 2011 من می خوام یک عکس رو نه قالب بصورت نواری اضافه کنم . چطور باید اینکار رو کرد و به کدوم فایل باید دست زدهمچنین نوار خاکستری ته صفحه ر می خوام قرمز کنم تا با تم کلی قالبم یکسان بشه (من قالب رو قرمز کرده ام) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .