mamad.noise ارسال شده در مهر 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2013 سلامتوی قسمتی که کاربر بدون ثبت نام میخواد خرید کنه برای تعیین جنسیت سه نوع وجود داره!!آقا و خانم و دوشیزه!میخوام دوشیزه رو پاک کنم !چجوری میتونم انجام بدم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
member99 ارسال شده در مهر 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2013 شما کاربر مجید آنلاین نیستی؟ اول به پوشه ی قالبتون در بخش themes برویدauthentication.tpl اینو ویرایش کنید و کد مربوط به Gender دوشیزه را پاک کنید...در آخر هم چون فایل tpl ویرایش کردید، قالب را کامپایل اجباری کنید که تغییرات اعمال بشن. البته خیلی وقته ویرایش فرم نکردم... امیدوارم درست راهنمایی کرده باشم، دوستان اساتید بنده در گروه پشتیبانی بهتر کمکتون می کنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mamad.noise ارسال شده در مهر 12، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2013 شما کاربر مجید آنلاین نیستی؟ http://presta-shop.ir/forum/images/smilies/undecided.gif چرا عزیز ما فرا جناحی هستیم! authentication.tpl اینو ویرایش کنید و کد مربوط به Gender دوشیزه را پاک کنید... بیشتر توضیح میدی؟کد Gender رو از کجا پیدا کنم؟ در آخر هم چون فایل tpl ویرایش کردید، قالب را کامپایل اجباری کنید که تغییرات اعمال بشن. کامپایل رو هم یه توضیح بدی بد نیس!پیشپیش ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
member99 ارسال شده در مهر 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2013 چرا عزیز ما فرا جناحی هستیم! فرا جناحی را خوب اومدی!!! ببین شما خودت فروم بازی! یه سرچی بزن توی این فروم! معلومه تازه با پرستا داری کار می کنی.- فیلد ها ثبت نامراستی کامپایل توی منوی پارامترهای پیشرفته > کارائی ها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2013 سلامبرای حذف دوشیزه به بخش مدیریت>>مشتریان>>عنوان ها برید و حذفش کنیدموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirali1367 ارسال شده در شهریور 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2014 سلامبرای حذف دوشیزه به بخش مدیریت>>مشتریان>>عنوان ها برید و حذفش کنیدموفق باشید سلام روش حذف کردن گزینه دوشیزه از پرستاشاپ رو 1.5 رو توضیح بهتر و ساده تری لطف کنیداین عنوان ها رو پیدا نکردم!!اون فایل aut... رو هم بگید کجاش رو ویرایش کنم؟با تشکر فراوان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2014 سلامبه بخشی که اشاره کردم در قسمت مدیریت برید و روبروی دوشیزه، روی حذف کلیک کنیدبرای قسمت دوم هم بهتره طراح قالبتون این کار رو انجام بده موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .