ali_nioton ارسال شده در مهر 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2013 سلام گاهی موقع اضافه کردن محصول شاخه ها رو نشون نمیده و فقط خانه وجود دارهگاهی هم هیچ مشکلی نداره وقتی میخام یه محصول رو که فقط تو خانه اضافه شده ادیت کنم باز هم شاخه ایوجود ندارهالبته هر از گاهی شاخه ها رو نشون میده و انتخاب هم میشه ولی ذخیره نمیشهبعد از زدن کلید ذخیره ارور زیر رو میده http://www.8pic.ir/images/95420208829943876908.png[/] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2013 سلامعکسی که گذاشتید خیلی کوچیکه و چیزی مشخص نیستنظر من اینه که اگه مشکل نرم افزاری باشه، دائمیه. نه اینکه گاهی مشکل داشته باشه و گاهی نداشته باشه.پس پیشنهاد میکنم فایل خطاهای هاست، و مرورگرتون رو چک کنید.موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali_nioton ارسال شده در مهر 12، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2013 وقتی میخاستم این محصول رو اضافه کنم هیچ شاخه ای به جز خانه رو نمایش نمیداد بعد که برای ادیت وارد شدم شاخه ها رو نشون داد اماموقع ذخیره اون ارور قرمز رو میدهچطور میشه فقط قسمت اضافه کردن محصول رو به روز رسانی کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali_nioton ارسال شده در مهر 13، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2013 وقتی کلید اضافه کردن محصول رو میزنم همون اول پیغام زیر زو میده نام محصول وارد نشده است . شما باید حداقل یک نام محصول برای زبان پیشفرض وارد کنید قبل از اینکه بخواهید محصول را ذخیره کنید انگار همزمان با وارد شدن یه بار اقدام به ذخیره کردن میکنه به نظرم کلا قسمت اضافه کردن محصول مشکل داره از ورژن 152 استفاده میکنم میخام قسمت اضافه کردن محصول رو از 154 کپی کنمباید فایلهای prodacts از شاخه controllers > admin رو جایگزین کنم ؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2013 دوست عزیز اون خطا نیست بلکه هشدارهبرای همه نشون داده میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali_nioton ارسال شده در مهر 13، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2013 بعد از جایگزین کردن اون فایل با فایل همسان ورژن 154 مشکل حل شد البته الان یه پیغام میده که برخی سربرگ ها بارگزاری نشد ولی خب کار من را افتاد ضمن اینکه ادیتور اچ تی ام ال هم برا نوشتن توضیحات اضافه شده که خوردش خیلی کار راه اندازه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .