pat_2005h ارسال شده در مهر 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2013 سلام من همه فروم رو گشتم اما نتونستم پیدا کنم که بهترین راه نصب یه قالب چه هستشبا ماژول نصب قالب که نصب میکنم به هم ریخته میارهقالب ROUND سه ستونه مثلا این رولطفا اگه آموزشش هست لینکش رو بدین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2013 سلاماین قالب رو نیازی نیست از طریق ماژول نصب کنیدپوشه قالب رو در مسیر /theme/ در هاستتون بریزید و از بخش مدیریت قالب رو فعال کنیدموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pat_2005h ارسال شده در مهر 13، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2013 سلاماین قالب رو نیازی نیست از طریق ماژول نصب کنیدپوشه قالب رو در مسیر /theme/ در هاستتون بریزید و از بخش مدیریت قالب رو فعال کنیدموفق باشیدمن دارم روی لوکال تست میکنم این چیزی که شمام گفتی رو تست کردم... اما نشد بازمباید روی دیفالت که اونجا هست جایگزین کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2013 نشد یعنی هنوز بهم ریخته است ؟از بخش کارایی ها >> کامپایل اجباری رو روشن کنید و حافظه نهان رو خاموش کش مرورگر رو هم پاک کنید >> ctrl+shift+r نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pat_2005h ارسال شده در مهر 13، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2013 کارایی که شما گفتین رو انجام دادماما تفاوتی نکرد عکسش رو گذاشتم اینجابااینکه تم دیفالت رو که میزارم هیچ مشکلی ندارهنشد یعنی هنوز بهم ریخته است ؟از بخش کارایی ها >> کامپایل اجباری رو روشن کنید و حافظه نهان رو خاموش کش مرورگر رو هم پاک کنید >> ctrl+shift+r نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2013 نصب شما مشکلی ندارهولی قالب رایگانه و متاسفانه پشتبانی ندارهاز قالبهای رایگان انتظار زیادی نمیشه داشت. مسلما اشکالات دیگه ای هم به جز اینها داره.البته اینایی که گفتید اشکالات جزئی هستندیا خودتون از طریق فایل های css درستش کنیدیا باید بدید کسی براتون درست کنهو یا اینکه از بازارچه درخواست بدید تا براورد هزینه بشهموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .