starter127 ارسال شده در مهر 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2013 سلام به همه پرستاشاپی هامن یه سوال داشتم این طرح نگارگری تصویر دقیقا چیه؟؟تو این نوشته و این مطلب یه چیزایی نوشته بود.ولی من هیچی سردر نیوردم ممنون میشم اگه کسی بتونه خیلی ساده بهم توضیح بده این قسمت چه کاری انجام میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pat_2005h ارسال شده در مهر 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 21، 2013 سلام به همه پرستاشاپی هامن یه سوال داشتم این طرح نگارگری تصویر دقیقا چیه؟؟تو این نوشته و این مطلب یه چیزایی نوشته بود.ولی من هیچی سردر نیوردم ممنون میشم اگه کسی بتونه خیلی ساده بهم توضیح بده این قسمت چه کاری انجام میدهتا اینجا که من میدونم وقتی که یه عکسی داری که از چند تا محصولت هست،میتونی کاری کنی که به عکس ها تگ بده راحت ترین مثالش دیدی توی شبکه های اجتمایی توی عکس چند نفر هستن وقتی موس رو میبری روی صورتشون اسمشون رو مینویسه؟ اینم دقیقا همون کار رو با محصولاتت انجام میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .