mehrdad062 ارسال شده در مهر 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2013 با سلام هر چی سایت رو گشتم یه راه حل واسه این مشکل پیدا نکردممن قالب vb-beststore رو نصب کردم ولی هنگام تغییر لوگو و سربرگ سایت لوگو می افته زیر منو ها ...می خوام سربرگ سایت کاملا مجزا و بزرگ بالای سایت باشه و بعد زیرش منو ها قرار بگیره...یعنی سایت بعد از سربرگ سایت شروع بشهفقط نمی دونم کجای فایل گلوبال قالب رو تغییر بدم و چه مقداری بگذارم....لطفا حرفه ای توضیح ندید که مبتدی ام....با تشکر از همتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2013 این موارد مربوط به پرستا نیستند و مسایل عمومی هستندالبته مطرح کردنشان در انجمن آزاده ولی چون شخصی سازی محسوب میشن ممکنه کسی راهنمایی نکنه Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Beta نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehrdad062 ارسال شده در مهر 14، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2013 ممنون از پاسختونولی این یه مشکل بزرگ توی این قالب و قالب پیشفرض پرستا حساب می یاد ...یه نفر که می خواد هدر سایت بگذاره باید اونقدر فایل لوگوش کوچیک باشه که نره زیر منوها و سایت رو به هم بریزه حد اقل این دو تا قالب خوب رایگان که من دیدم بزرگترین ضعفش همینه یعنی باید سایتت رو بدون هدر عملا بگذاری....برای بیشتر کاربرانی که با css آشنا نیستند این حرف صدق می کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
member99 ارسال شده در مهر 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2013 اگر قالب پیشفرض منظورتون هست به نظر من نمیشه گفت مشکله.چونکه ممکنه یه نفر لوگوی کوچیکی داشته باشه. مثلا یاهو یا گوگل لوگوهاشون خیلی بزرگه؟ شما با کمی ویرایش در فایل CSS قالب به راحتی می تونید فضای هدر را بیشتر کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
senator1 ارسال شده در مهر 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 16، 2013 با سلام هر چی سایت رو گشتم یه راه حل واسه این مشکل پیدا نکردممن قالب vb-beststore رو نصب کردم ولی هنگام تغییر لوگو و سربرگ سایت لوگو می افته زیر منو ها ...می خوام سربرگ سایت کاملا مجزا و بزرگ بالای سایت باشه و بعد زیرش منو ها قرار بگیره...یعنی سایت بعد از سربرگ سایت شروع بشهفقط نمی دونم کجای فایل گلوبال قالب رو تغییر بدم و چه مقداری بگذارم....لطفا حرفه ای توضیح ندید که مبتدی ام....با تشکر از همتونسلاملینک سایتتو بزار بگم کجا رو تغییر بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .