rayan ارسال شده در آبان 12، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 12، 2011 سلام دوستان زماني كه در سايت يوزر سفارش محصول مي دهد در قسمت حمل پيغام زير را مي دهد: هیچ متصدی حملی برای این آدرس وجود ندارد! در قسمت مديريت به قسمت حمل و نقل رفتم ولي امكاني براي تعريف وسايل حمل و نقل پيدا نكردم .در صورت امكان در مورد قسمت حمل و نقل توضيح دهيدممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omid مهمان ارسال شده در آبان 12، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 12، 2011 شما باید مراحل زیر را کامل انجام بدید حمل و نقل--> متصدی حملدر این قسمت باید یک متصدی حمل ایجاد کنید مثلا پست پیشتاز( برای این کار روی اضافه کردن جدید کلیک کنید )اکنون به قست دامنه های وزن بروید و یک یا چند دامنه ی وزن که محصولاتتون در این رنج وزن ها قرار دارند تعریف کنیدبرای مثال محصولی که دارای وزن 230 گرم است شامل 2600 تومان هزینه ی پستی میشود و شما به این صورت میتوانید با توجه به محصولات خود این قسمت را مدیریت کنیدحال دوباره به قسمت حمل و نقل بروید و ابتدا قسمت صورتحساب را به دلخواه خود انتخاب کنید ( مثلا گزینه ی بسته به وزن, خرید های یوزر شما رو به نسبت وزن جمع کرده و هزینه ی ارسال رو محاسبه می کند )در مرحله آخر و در قسمت هزینه ها حاملی که ایجاد کردید رو انتخاب کرده و برای وزن های تعریف شده قیمت را نسبت دهیددر آخر هم روی ذخیره کلیک کنیدفکر می کنم مشکلتون حل بشه اما اگه موردی بود مطرح کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pouyans ارسال شده در آبان 13، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2011 منم به همین مشکل برخوردم ! میشه دقیقتر توضیح بدین؟ حتما باید دامنه وزن تعریف کرد؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 13، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2011 شما اول روی سربرگ حمل و نقل کلیک کنید.وقتی وارد این قسمت شدید، روی متصدی حمل کلیک کنید.حالا اینجا یه متصدی حمل (مثلا پست پیشتاز) تعریف کنید.وقتی که یه متصدی حمل تعریف کردید برید تو قسمت دامنه های وزنروی اضافه کردن جدید کلیک کنید تا یه دامنه وزنی جدید تعریف کنید. (این دامنه برای اینه که وقتی محصولی با این وزن تو فروشگاه تعریف شد بتونه قیمت رو محاسبه کنه)سعی کنید همه وزن ها رو تحت پوشش قرار بدید.وقتی که دامنه های وزن رو تعریف کردید دوباره روی سربرگ حمل و نقل کلی کنید.از قسمت صورتحساب باید بسته به جمع وزن رو انتخاب کنید.تو قسمت هزینه ها از کشوی حامل متصدی حملی که تعریف کردید انتخاب کنید.حالا دامنه های وزنی که تو قسمت قبل تعریف کردید می بینید. اینجا هزینه پستی برای هر دامنه وزن رو وارد کنید.بعد از تموم شدن کار ذخیره کنید.حالا فکر میکنم مشکلتون حل شده باشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
itesalat ارسال شده در آبان 14، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2011 منم دقیقا همین مشکلو داشتم این مشکل زمانی پیش میاد که در قسمت مناطق همه مناطق ایرانو انتخواب نکرده باشی مثلا اگه فقط مناطق حملت تهران انتخاب شده باشه بعد مشتریت ادرس رشت بده اینجوری میشه خوب باید ایران انتخاب کنی تو مناطق به هیچی دیگه ام مربوط نمیشه این مشکل موفق باشی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pouyans ارسال شده در آبان 14، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2011 ممنون از راهنمایی . این کارا رو انجام دادم به پیشنهاد دوست عزیزitesalat مناطق جدیدی هم تعریف کردم و در بخش هزینه های حمل، مناطق جغرافیایی و دامنه ها هزینه ی حمل را وارد کردم اما علاوه بر ارور قبل پیغام حامل نامعتبر یا هیچ حاملی انتخاب نشده است، ظاهر می شود ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omid مهمان ارسال شده در آبان 14، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2011 ممنون از راهنمایی . این کارا رو انجام دادم به پیشنهاد دوست عزیزitesalat مناطق جدیدی هم تعریف کردم و در بخش هزینه های حمل، مناطق جغرافیایی و دامنه ها هزینه ی حمل را وارد کردم اما علاوه بر ارور قبل پیغام حامل نامعتبر یا هیچ حاملی انتخاب نشده است، ظاهر می شود ! شما روی لوکال کار می کنید ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pouyans ارسال شده در آبان 14، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2011 خیر - بر روی هاست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omid مهمان ارسال شده در آبان 14، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2011 وقتی دارید تست می گیرید کد پستی را 10 رقمی انتخاب کنید و اینکه در هنگام وارد کردن محصول در مدیریت, وزن ها رو صحیح و در بازه ی مناسبی قرار دهید ببینید نتیجش چی میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m.mardani67 ارسال شده در آبان 18، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2011 منم همین مشکلو دارم همه اینکارایی هم که میگید قبل انجام دادم اما نشد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omid مهمان ارسال شده در آبان 18، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2011 نکات مهم برای رفع این مشکل این است که شما محدوده ی اوزان و مناطق تحت پوشش رو درست وارد کنیداما اگه کسی مشکلش حل نشده چند تا تصویر از قسمت مدیریت بزاره تا بشه بهتر راهنمایی کرد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
happydolphins ارسال شده در اسفند 26، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2011 لطفا راهنمايی کنيد که چطور بايد هزينه حامل های پستی رو وارد کنم که هزينه ارسال را با در نظر گرفتن آدرس های خريداران حساب کنه؟باتوجه به تعرفه های پستی که در سايت پست اعلام شده:http://www.post.ir/DesktopModules/Articles/ArticlesView.aspx?TabID=1&Site=PostPortal&Lang=fa-IR&ItemID=12350&mid=33125نرخ تفکيک تعرفه بر اساس وزن و بر اساس مسافت تغيير ميکنه. تنطيمات بر اساس وزن رو انجام دادم و مشکلی ندارم ولی توی تنطيمات بر اساس مسافت مشکل دارم: تعرفه های پستی بر اساس مسافت به چهار دسته تقسيم ميشن :شهری - درون استانی - برون استانی همجوار - برون استانی غير هم جوار لطفا دوستانی که دستی به آتش دارن راهنمايی کنن تا تنطيمات رو انجام بدم بهترين آرزوها لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 30، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 30، 2011 دوستان باور کنید اگر دقیقاً و پله پله طبق آموزشی که در بخش آموزشهای انجمن موجوده عمل کنید هیچ مشکلی نخواهید داشت. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoudrider ارسال شده در اردیبهشت 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 9، 2012 لیست مناطق من خالی بودخودم چند منطقه رو وارد کردم بازم میگه حاملی وجود ندارد.همه شهرها رو که نمیشه دستی اضافه کردراه دیگه ای نداره؟؟؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2012 میتونید منطقه بندی رو بر اساس استان انجام بدید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در تیر 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2012 اگه بر اساس قاره انجام بشه چی؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2012 پیش فرض بر اساس قاره هست و استان های ایران در قاره آسیا http://www.google.com/uds/css/small-logo.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hadishad ارسال شده در بهمن 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 18، 2015 با سلام و عرض خسته نباشیدلطفا کمکم کنید هرررکاری کردم باز هم ارور "هیچ حاملی برای این انتخاب ایجاد نشده است." رو نشون میده- خودم یه حامل ایجاد کردم و کل حامل هارو پاک کردم.- حامل رو برای همه کالاها اد کردم.- موقعیتهای جغرافیایی رو تنظیم کردم که البته از قبل شده بود.- با یک مرورگر دیگه مراحل خرید رو رفتم ولی باز بعد از افزودن جنس به سبد و ادامه مراحل پرداخت نهایی همین ارور رو آورد!!!خوووواهش میکنم کمکم کنید!راستی ورژن پرستامم 1.6.0.6 هستش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 19، 2015 عکسی از صفحه تنظیمات حامل بدین لطفا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hadishad ارسال شده در بهمن 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 19، 2015 عکسی از صفحه تنظیمات حامل بدین لطفاسلامخیلی ممنون ک بررسی میکنین و رسیدگی میکنین به درخواست هاخبر خوب اینکه حللش کردمخبر بد هم اینکه نمیدونم چجوری شد ولی بنظرم با ایجاد یه حامل جدید و تیک زدن همه موقعیتهای جغرافیایی درست شدهبه هرحال خیلی ممنون از پشتیبانیتون)) واکنش ها : ramtin2025 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده