mostafa07 ارسال شده در مهر 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2013 سلام دوستانمن از روی آموزش جوملا پرستا شاپ رو رو لوکال نصب کردم بعد از فایل ها و دیتا بیس بک آپ گرفتم و تو یه هاست رایگان ایمپورت کردمطبق آموزش جوملا حالا باید فایل configuration.php رو ویرایش کنم ولی همچین فایلی نیستاگه اینجا آموزش جوملا با پرستا شاپ فرق میکنه لطفا منو راهنمایی کنیدچون توی لوکال هم گشتم این فایل نبود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mostafa07 ارسال شده در مهر 15، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2013 فاروم به این بزرگی یکی نیست جواب بده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 16، 2013 دوست عزیزم چه دلیلی داره پرستا شاپ رو از روی آموزش جوملا نصب کنید؟!!!اصلا جوملا و پرستا شاپ دو مقوله جدا هستندداخل بازارچه آموزش نصب پرستا شاپ 1.5 به صورت رایگان موجوده که میتونید دانلود کنیددر ضمن هر دوتا پست بالا رو با فاصله 1 ساعت تاخیر ارسال کردید و دلیلی نمیبینم بخواید از پاسخگویی گلایه کنید! موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mostafa07 ارسال شده در مهر 16، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 16، 2013 دوست عزیزم چه دلیلی داره پرستا شاپ رو از روی آموزش جوملا نصب کنید؟!!!اصلا جوملا و پرستا شاپ دو مقوله جدا هستندداخل بازارچه آموزش نصب پرستا شاپ 1.5 به صورت رایگان موجوده که میتونید دانلود کنیددر ضمن هر دوتا پست بالا رو با فاصله 1 ساعت تاخیر ارسال کردید و دلیلی نمیبینم بخواید از پاسخگویی گلایه کنید! موفق باشیددلیلی نداره خودم میدونم جدا هستند برا همین پرسیدم اگه این قسمت اتصال پایگاه داده به پرستاشاپ توی هاست با جوملا فرق داره لطفا راهنمایی کنید آموزش نصب پرستا شاپ 1.5 هم فایل اش خرابه لطفا رسیدگی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 16، 2013 سلاماز تاپیک مربوطه که در انجمن هست دانلود کنیدموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mostafa07 ارسال شده در مهر 16، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 16، 2013 سلاماز تاپیک مربوطه که در انجمن هست دانلود کنیدموفق باشید دوست عزیز شما که زحمت کشیدی با انگشتان مبارکت تایپ کردییه لینک هم برا من تازه وارد میذاشتی که تا بیام از سوراخ سمه های این فاروم سر در بیارم دیگه مشکلم فراموشم میشه بابا یه نگاهی به دور و ورتون بندازید یه کمک کارگشا بکنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 16، 2013 سلامدوست عزیزبهتره استفاده از قسمت جستجو رو امتحان کنید. من اگه الان لینک بذارم برای سوالات بعدی شما هم مجبوریم لینک بذاریم.ضمن اینکه در انجمن مشخص هر چیز کجاست :صفحه اصلی >> بخش آموزش ها >> آموزش های نصب و ...بهتره شما که سوال داری یک کمی بیشتر به خودتون زحمت بدیناگه پیدا نکردید من در خدمتمموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mostafa07 ارسال شده در مهر 18، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 18، 2013 سلامدوست عزیزبهتره استفاده از قسمت جستجو رو امتحان کنید. من اگه الان لینک بذارم برای سوالات بعدی شما هم مجبوریم لینک بذاریم.ضمن اینکه در انجمن مشخص هر چیز کجاست :صفحه اصلی >> بخش آموزش ها >> آموزش های نصب و ...بهتره شما که سوال داری یک کمی بیشتر به خودتون زحمت بدیناگه پیدا نکردید من در خدمتمموفق باشید دوست عزیز من رفتم زیرورو کردم کل انجمن رو به جواب نرسیدمشما که بالاخره دستی تو کار داری به من تو یه جمله بگومشکل من اینه :پرستا شاپ رو تو لوکال نصب کردم الان بک آپ گرفتم از دیتا بیس اش هم همینطوریه هاست خریدم فایلارو آپلود کردم تو فایل منیجر و همچنین یه دیتا بیس ساختم و یه یوزر تعریف کردم بهش دسترسی داشته باشه دیتا بیس لوکال رو هم ایمپورت کردم حالا فقط چطوری بهم ربطش بدم؟چه فایل هایی رو باید ویرایش کنم خواهشا یه جواب صریح و درست حسابی بدید منو نفرستید اینور اونور نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 18، 2013 فایل config/setting.inc.php رو ویرایش کنید . سپس از دیتابیس تو جدول ps_shop_url آدرس سایتتون رو از localhost به چیزی که هست تغییر بدین . تمام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedsobhkhiz ارسال شده در مهر 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 28، 2013 رمز دیتا بیسی که هنگام نصب پرستا ایجاد کرده ایم را از کدوم قسمت می تونیم تغییر بدیم سایت من مشکل خورده احتیاج دارم رمز عبور دیتا بیس را عوض کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 28، 2013 سلامهمین فایلی که تو پست قبلی بهمن جان گفتندموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .